Kuva: AOP

Plastiikkakirurgi analysoi Khloé Kardashianin muodonmuutosta - mahdollisesti useita kauneusleikkauksia

13.08.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden ulkonäkö on muuttunut dramaattisesti vuosien aikana.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin, 38, vuosien mittaan tapahtunut muodonmuutos on herättänyt tämän tästä keskustelua ja huhuja tähdelle tehdyistä kauneusleikkauksista.

Khloé Kardashian Met-gaalassa vuonna 2022. (kuva: AOP)

Khloé Kardashian vuonna 2008. (kuva: AOP)

Tosi-tv-tähden itsensä mukaan hänelle on tehty elämänsä aikana yksi nenäleikkaus.

TikTokissa aktiivisesti päivityksiä tekevä plastiikkakirurgi Anthony Youn kyseenalaistaa kuitenkin kauneusleikkausten määrän. Hän pohtii videollaan, mitä mahdollisia kauneusleikkauksia Kardashianille on tehty vuosien mittaan.

Youn uskoo, että Kardashianin ensimmäinen nenäleikkaus on tehty vuonna 2013.

Vuonna 2015 Youn epäilee tosi-tv-tähden täyttäneen huuliaan.

Tästä muutaman vuosi eteenpäin, eli vuonna 2017, tosi-tv-tähden posket ovat kaventuneet. Plastiikkakirurgin mukaan Kardashian on mahdollisesti käynyt tuolloin poskien rasvaimussa.

Tosi-tv-tähden nenä näyttäisi kapenevan jälleen vuonna 2019. Youn epäilee videolla sen olecan seurausta toisesta nenäleikkauksesta.

Viimeisimmän operaation plastiikkakirurgi epäilee olleen vuonna 2021, jolloin hänen mukaansa tosi-tv-tähden kulmia olisi kohotettu.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian nousi julkisuuteen vuonna 2007, kun hänen perheensä elämää seuraava Keeping Up With the Kardashians -tosi-tv-sarja näki päivänvalon. Hän oli tuolloin 22-vuotias.

Sarjan alkuaikoina Kardashianin ulkonäkö joutui tämän tästä kritiikin ja pilkan kohteeksi ja häntä pidettiin sisaruskatraan "lihavana ja hauskana" siskona, joka on aiheuttanut hänelle vuosien mittaan ongelmia itsetunnon kanssa.

Kardashian on myöntänyt käyneensä yhdessä nenäleikkauksessa elämänsä aikana, muutoin hän kiittelee muuttuneesta ulkonäöstään meikkaustaitojaan. Kardashian on tullut julkisuuteen hyvin nuorena, joten myös iän myötä kasvonpiirteet muuttuvat. Hän on myös pudottanut vuosien mittaan painoa, joka näkyy niin ikään kasvojen kapenemisena.

Lue myös: Khloé Kardashianin treenivideo herätti epäilyksiä peppuimplanteista - vastaa epäilyksiin

Lue myös: Khloé Kardashian kiittää plastiikkakirurgia "täydellisestä nenästään"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat