Kuva: AOP / Shutterstock

Beverly Hills, 90210 -sarjasta sekä Unelmien sielunmessu -elokuvasta tunnettu näyttelijä on kuollut

15.08.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Denise Dowse oli kuollessaan 64-vuotias.

Muun muassa Beverly Hills, 90210 -sarjasta tunnettu näyttelijä Denise Dowse on kuollut lauantaina 13. elokuuta. Näyttelijä oli kuollessaan 64-vuotias. Uutinen kuolemasta levisi julkisuuteen vain muutama päivä sen jälkeen, kun Dowse joutui sairaalahoitoon aivokalvontulehduksen vuoksi.

"Raskain sydämin ilmoitan, että siskoni Denise Dowse on poistunut keskuudestamme perheemme luokse ikuiseen elämään", näyttelijän sisko Tracey Dowse kirjoittaa Instagramissa.

"Denise Yvonne Dowse oli mitä upein sisko, loistava näyttelijä, mentori ja ohjaaja. Hän oli paras ystäväni ja viimeinen perheenjäseneni. Denise rakasti kaikkia. Tiedän hänen katselevan meitä kaikkia rakkaudella. Pyydän yksityisyyttä ja rukouksia", Tracey jatkaa julkaisussa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Dowse muistetaan erityisesti vararehtori Teasleyn roolista 90-luvun hittisarja Beverly Hills, 90210 -sarjassa. Hänet muistetaan myös rooleistaan myös rooleistaan Eläintohtori 2, Unelmien sielunmessu, Starship Troopers sekä Kolme perhettä, yhdet hautajaiset -elokuvissa.

Lue myös: Ivana Trump on kuollut - läheiset muistavat edesmennyttä vaimoa ja äitiä

Lue myös: Star Trek -sarjasta tunnettu Nichelle Nichols on kuollut - työskenteli Nasan palveluksessa

Lue myös: Grease-musikaalin tähti on kuollut - Olivia Newton-John menehtyi 73-vuotiaana

Lähde: E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat