Kuva: Lionsgate Movies / YouTube

Saw-kauhuelokuvasarja saa jatkoa - 'Olemme kuunnelleet faneja'

16.08.2022 19:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Elokuvan ohjaa Kevin Greutert, joka työskennellyt aikaisemminkin Saw-elokuvissa.

Suosittu Saw-kauhuelokuvasarja on tähän mennessä koostunut yhdeksästä osasta mukaan lukien viime vuoden Spiral-elokuva, jota tähdittivät muun muassa Chris Rock ja Samuel L. Jackson. Nyt Lionsgate ja Twisted Pictures paljastavat, että 10. jatko-osa kyseiselle elokuvasarjalle on tekeillä.

Elokuvan juoni tai sitä tähdittävät näyttelijät on toistaiseksi pidetty visusti salassa, mutta sen verran projektista on paljastettu, että sen ohjaajana toimii Kevin Greutert. Monille elokuvasarjan faneille Greutert on jo entuudestaan tuttu, sillä hän on ohjannut Saw VI - ja Saw: The Final Chapter -elokuvat sekä toiminut leikkaajana ensimmäisille viidelle osalle. 

Projektin tuottajat Mark Burg ja Oren Koules kertovat, että he aikovat keskittyä jatko-osaa tehdessään tosissaan siihen, mitä fanit ovat toivoneet elokuvasarjalta.

”Olemme kuunnelleet, mitä fanit ovat pyytäneet ja suunnittelemme ahkerasti elokuvaa, jota niin Saw-franchisingin kuin kauhun ystävät tulevat rakastamaan. Yksi näistä tavoista on antaa ohjat Kevin Greutertille, joka on ohjannut muun muassa Saw VI -elokuvan, joka on edelleen yksi fanien suosikeista”, tuottajat kertovat.

”Lisää yksityiskohtia tullaan paljastamaan pian”, tuottajat lisäävät.

Jatko-osalle on jopa asetettu ensi-iltapäivä: 27. lokakuuta 2023.

Vaikka tulevan elokuvan juonta ei ole toistaiseksi paljastettu, odotettavissa on kuitenkin, että siinä tullaan näkemään toinen toistaan verisempiä selviytymispelejä. Saw-elokuvissa siepatut ihmiset yrittävät selviytyä raaoista selviytymispeleistä, jotka on alunperin luonut Jigsaw-pahis. Kyseinen nerokas, mutta sairasmielinen pahis on yksi elokuvasarjan ikonisimmista hahmoista. Varmasti sitäkin ikonisempi on elokuvasarjassa usein esiintyvä Billy-nukke, jota Jigsaw käytti esimerkiksi kommunikoidakseen uhriensa kanssa.

Mikäli et ole vielä perehtynyt suosittuun kauhuelokuvasarjaan, voit halutessasi aloittaa siihen tutustumisen katsomalla alta näkyvän trailerin ensimmäisestä Saw-leffasta. Huomioithan, että elokuva on ikärajasuositukseltaan K18.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Stranger Thingsin viimeinen kausi tulee poikkeamaan aiemmista yhdessä asiassa: "Tykkään ravistella sitä"

Lue myös: Netflixin uusi scifi-kauhusarja julkaistaan pian - kielletty alle 16-vuotiailta

Lähteet: Bloody DisgustingDaily Mail, IMDB

Kilpailut

Uusimmat