Kuva: AOP

Stranger Thingsin viimeinen kausi tulee poikkeamaan aiemmista yhdessä asiassa: "Tykkään ravistella sitä"

15.08.2022 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Viides kausi on jo työn alla.

Vaikka Stranger Thingsin neljäs kausi vasta ilmestyi, käyvät spekulaatiot viidennestä ja samalla viimeisestä kaudesta jo kiivaina.

Tulevasta kaudesta ei tiedetä vielä kovinkaan paljoa, mutta sarjan luoneet Matt ja Ross Duffer kertovat nyt haastattelussaan, että yhden asian he pyrkivät ainakin tekemään eri tavalla kuin edeltävillä kausilla.

Aiemmilla kausilla on totutusti tavattu vanhojen rinnalla myös joukko uusia hahmoja. Viimeisellä kaudella voi kuitenkin hyvin olla, ettei vastaavaa tulla näkemään. Dufferit perustelevat päätöksen järkevästi.

- Aina kun esittelemme uuden hahmon, haluamme hänen olevan olennainen osa tarinaa. Mutta olemme hermostuneita aina, kun teemme sen, sillä teidän reaktionne on aina se, että "Meillä on hyvä joukko hahmoja ja näyttelijöitä ja kaikki hetket, jotka vietämme uusien hahmojen kanssa ovat pois muiden näyttelijöiden ajasta". Joten olemme hyvin, hyvin varovaisia sen suhteen, kenet esittelemme, kuvailee Ross Duffer.

Vaikka uusia hahmoja ei nähtäisikään, veljekset lupailevat kuitenkin, ettei jännitystä tai yllättäviä käänteitä tule silti puuttumaan.

- Tykkään vain ravistella sitä, joten teemme sen muuttamalla juonta tai lisäämällä uuden hirviön. Yritämme parhaamme mukaan välttää lisäämästä uusia hahmoja kaudelle viisi, jatkaa Matt Duffer.

Viides kausi tulee päättämään koko hitiksi nousseen Netflixin alkuperäissarjan, mutta sen tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Lue myös: Stranger Thingsin Millie Bobby Brown ei ole enää somessa - raju seksualisointi alkoi jo 12-vuotiaana

Lue myös: Somessa leviää nyt väitetysti Stranger Thingsin vuotaneita käsikirjoituksia - tekijät varoittelevat

Lue myös: Stranger Things -sarjan fanit voivat iloita - viides tuotantokausi on nyt tekeillä

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat