Kuva: AOP / Juha Metso

Erika Vikman ihmettelee TikTokin törkykommentointia - "Selittäkää tää mulle"

16.08.2022 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Erika Vikmanin mielestä Instagramissa on paljon parempi henki kuin TikTokissa.

Laulajatähti Erika Vikman, 29, on pohtinut Instagramin tarinoissaan sosiaalisen median kommentointia ja sitä, miten erilaista kommentointi tuntuu olevan eri alustoilla. Hänen mielestään videopalvelu TikTokissa kommentointi on huomattavasti asiattomampaa kuin Instagramissa.

”Eli semmoista mietin että: kun täällä Instagramissa on tosi hyvä ja kannustava henki ja suht fiksua kommunikointia ja sit TikTokissa on tosi paljon vihaa ja haukkumista. En ymmärrä, miten kahdella eri alustalla on tosi erilainen meininki. Selittäkää tää mulle!” Vikman kirjoittaa vuorokauden ajan näkyvässä päivityksessään.

Toisessa päivityksessään Vikman nostaa esiin, että hän saa myös Facebookissa osakseen paljon negatiivista kommentointia. Nainen kutsuukin Facebookia "toiseksi melkoiseksi roskalavaksi" TikTokin lisäksi. Hän haluaa keskittyä juuri Instagramiin, koska kokee, että siellä vallitsee paras henki.

Vikman on jakanut niin ikään Instagramin tarinoissaan erään seuraajansa kommentin, jossa ilmiötä selitetään.

”TikTokissa nuoria, joilla ei oo tapoja, Facebookissa elämään kyllästyneitä vanhuksia. Instassa loput”, kommentissa lukee.

Vikman on tähän kommentoinut, että pitää tästä selityksestä.

Viimeisimpään aihetta käsittelevään tarinat-päivitykseensä Vikman on jakanut erään saamansa kommentin TikTokista. Kommentoijan profiilikuvasta päätellen kommentti on tosin tullut keski-ikäiseltä mieheltä.

”Arvostin sua laulajana tangokuningatar-tittelin jälkeen. Nyt en yhtään. Turhin julkkis -titteli sulle sopii nyt”, kommentissa lukee.

Vikman on vastannut kommenttiin TikTokissa lainaten hänen ja Antti Tuiskun Huonoja ideoita -kappaleen sanoituksia.

”Täällä kitisee vaan sedät”, Vikman kirjoittaa vastauksena.

Lue myös: Erika Vikmanin upeissa festarikeikka-asuissa toistuu kaksi kaavaa - "Ulkonäkö menee mukavuuden edelle"

Lue myös: Onko Erika Vikmanin keskisormikuva viesti paparazzeille? Laulajan Instagram-julkaisua ylistetään

Kilpailut

Uusimmat