Kuva: AOP / Elmeri Elo

Onko Erika Vikmanin keskisormikuva viesti paparazzeille? Laulajan Instagram-julkaisua ylistetään

09.08.2022 15:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Osa epäilee Erika Vikmanin Instagram-julkaisun olevan viesti paparazzeille, jotka ovat napanneet hänestä kuvia Jyrki69:n seurassa.

Laulaja Erika Vikman, 29, on ihastuttanut fanejaan Instagram-tilillään muun muassa upeilla keikkafestariasuillaan. Nyt fanit antavat idolilleen ylistystä laulajan eräästä toisesta Instagram-julkaisusta.

Nimittäin Vikman julkaisi Instagram-tilillään kolme kuvaa, joissa laulaja poseeraa penkin päällä neonkeltaisissa kengissä, farkkushortseissa ja valkoisessa t-paidassa, jossa lukee ”90’s supermodel”, eli suomeksi ”90-luvun supermalli”. Toisessa kuvassa Vikman näyttää vakavalla ilmeellään keskisormea kameralle. Julkaisun tekstiksi Vikman on kopioinut yhden lauseen Lady Gagan englanninkielisestä hittikappaleesta Paparazzi.

"Olen suurin fanisi, seuraan sinua, kunnes rakastat minua papa-paparazzi", Vikman kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Osa on tulkinnut Vikmanin julkaisun olevan viesti paparazzeille, jotka ovat napanneet hänestä kuvia The 69 Eyes -yhtyeestä tutun Jyrki "Jyrki69" Linnankiven, 53, seurassa. Kuvien myötä kahdella uudella Vain Elämää -tosi-tv-sarjan artisteilla on kohuttu olevan suhde. Vikman tai Jyrki69 eivät ole kuitenkaan toistaiseksi vahvistaneet kyseistä huhua.

Vikman ei ole myöskään toistaiseksi avannut julkaisunsa tarkkaa merkitystä tai sen viestiä. Oli Vikmanin sanoma mikä tahansa, laulajaa on tähän mennessä ylistetty paljon julkaisun kommenttikentässä sekä tyylistään että rohkeasta julkaisustaan.

”Kuningatar! Lehdet puhuvat vain paskaa”, yksi kirjoittaa.

”Oikein… keskari näyttää, mitä sen kuuluukin näyttää arvostelijoille. Pidä tämä”, toinen kannustaa.

”Beibi, ei ole muuta superstaraa”, kolmas kehuu.

Suuresta fanimäärästään huolimatta Vikman on myös saanut paljon kritisismiä, kuten myös monet muutkin artistit. Vikman jakoi yhden negatiivisen kommentin Instagram-tarinoissaan, jossa hän myös vastaa napakasti kyseiselle arvostelijalle.

”Jalluun tai Kalle-lehteen sopiva akka”, arvostelija kirjoittaa.

”Ok, mutta ensin teen Playboyn!” Vikman vastaa lisäten myös violetin sydänemojin.

Seuraavassa tarinassaan Vikman jatkaa arvostelijalleen vinoilua, kun laulaja lisää vielä yhden kuvan paparazzi-julkaisustaan. Kyseisen tarinan taustamusiikkina soi aiheeseen sopiva Ann Christinen Playboy-hitti. Myöhemmässä tarinassaan Vikman nähdään kävelemässä ulkona Playboy-filtterin kera ja kuvatekstissä lukee ”kuvauspäivä”. Vikman ei ole kommentoinut toistaiseksi julkaisujaan tarkemmin. 

Vikman ei ole suinkaan ainoa artisti, joka on näpäyttänyt kritisoijiaan. Esimerkiksi noin kaksi viikkoa sitten muusikko Jannika B vastasi Instagram-tilillään napakasti arvostelijoilleen, jotka olivat pahoittaneet mielensä laulajan uudesta P.A.S.K.A-kappaleesta. Julkaisussaan artisti oli näyttänyt myös kritiikin, jossa ehdotettiin, että Jannika B, Erika Vikman ja Anna Abreu voisivat ennemmin perustaa pornoklubin kuin laulaisivat. Vikman innostui kyseisestä ehdotuksesta niin paljon, että kommentoi humoristisesti Jannika B:n julkaisun kommenttikenttään.

”Perustetaan vaan klubi! Olet ihana”, Vikman kirjoittaa pilke silmäkulmassaan.

(kuva: Riia Frost)

Lue myös: Erika Vikmanin upeissa festarikeikka-asuissa toistuu kaksi kaavaa - "Ulkonäkö menee mukavuuden edelle"

Lue myös: Erika Vikman loistaa asullaan Emma-gaalassa: "Haluan liputtaa sellaista pukeutumisen vapautta"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat