Kuva: All Over Press

13 Reasons Why -sarjan tähti kihloihin - pitää puolisonsa henkilöllisyyden salassa

18.08.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän puoliso on ollut tukena transprosessin aikana.

13 Reasons Why -sarjasta tunnettu näyttelijä Tommy Dorfman, 30, on kertonut menneensä kihloihin puolisonsa kanssa. Näyttelijä kertoo asiasta Broad Ideas with Rachel Bilson -podcastissa. Dofrman ei kerro jaksossa kumppaninsa henkilöllisyyttä.

Dorfman oli aiemmin naimisissa Peter Zurkuhlenin kanssa, mutta pariskunta erosi kesäkuussa 2021 ja aviero astui voimaan helmikuussa 2022. Kaksikko ehti olla naimisissa viiden vuoden ajan.

Näyttelijä kertoi vuosi sitten olevansa transsukupuolinen. Hän kertoi tuolloin tuntevansa vetoa naisia kohtaan.

- Tiesin olevani kiinnostunut naisista sillä tavalla, millä en ollut kiinnostunut heistä sitten lukion, näyttelijä kertoo podcastissa.

Dorfman kertoo aluksi pelänneen kertoa olevansa kiinnostunut naisista, sillä hän pelkäsi naisten kanssa solmittujen ystävyyssuhteiden kärsivän.

- Kun minua pidettiin homomiehenä, he [naispuoliset ystävät] ajattelivat minun olevan maailman turvallisin ihminen. Sitten yhtäkkiä muutunkin, näyttelijä pohtii.

Hän kuitenkin lisää, että hänen ystävänsä ovat ottaneet asian hyvin vastaan ja hyväksyneet tämän.

Dorfmanin mukaan hän on tavannut nyt sellaisen kumppanin, jonka kanssa haluaa viettää loppuelämänsä. Hän paljastaa puolison olevan ensimmäinen nainen, jonka kanssa näyttelijä on ollut pitkiin aikoihin.

Puoliso on tukenut Dorfmania myös transprosessin aikana. Näyttelijä kertoo puolison muun muassa opettaneen hänet ottamaan estrogeenipistoksia.

Lue myös: 13 Reasons Why -tähti paljasti olevansa transnainen

Lue myös: Mitä ihmettä? Fanit lähettävät sähköposteja 13 Syytä -sarjan päähahmolle - ja saavat vastauksia

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat