Kuva: YouTube

Mitä ihmettä? Fanit lähettävät sähköposteja 13 Syytä -sarjan päähahmolle - ja saavat vastauksia

01.07.2020 21:15 - Senja Rapila

Sarjan päähahmo Clay Jensen on mitä ilmeisimmin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Tai joku ainakin haluaa antaa sellaisen vaikutelman ohjelman faneille.

Netflix-suosikkisarja 13 Syytä on tullut viimeisimmällä kaudella päätökseensä. Sarjan viimeisimmät dramaattiset käänteet ovat järkyttäneet monia faneja. Viimeisen kauden viimeisessä jaksossa nähdään kohtaus, missä sarjan päähahmo Clay Jensen antaa sähköpostiosoitteensa nuorelle naiselle.

Sarjan viimeisen jakson katsomisen jälkeen monet fanit ovat saaneet päähänpistoksen laittaa sähköpostia osoitteeseen, jonka Clay Jensen on luetellut jaksossa. Se mikä on kuitenkin tullut täytenä yllätyksenä on se, että sähköpostista on tullut oikeita vastauksia fanien lähettämiin sähköposteihin.

Vaikka ensimmäiset vastaukset sähköpostista tulivatkin jo heti kesäkuun alussa kauden julkistamisen jälkeen, ei ole vieläkään selvinnyt kuka sähköpostitiliä päivittää. Fanit ovat kuitenkin äimistyneitä vastausten realistisuudesta ja siitä, kuinka paljon vastaaja tietää sarjasta ja sen hahmoista. Sarjan tuottajat eivät ole kommentoineet sitä, ylläpitävätkö he itse sähköpostia.

(kuva: Reddit)

(kuva: Reddit)

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Tiesitkö, että 13 syytä -sarjan päätähti on myös indierock-bändin laulaja? Kuuntele uusin kappale

Lue myös: Netflix poisti raa'an kohukohtauksen suosikkisarjastaan 2 vuotta ensiesityksen jälkeen

Kilpailut

Uusimmat