Kuva: AOP

Anne Hechen kuolinsyy julkistettiin - kärsi lukuisista kolarin aiheuttamista vammoista

18.08.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän elintoimintoja pidettiin yllä vielä kuolleeksi julistamisen jälkeen.

Hiljattain edesmenneen näyttelijä Anne Hechen kuolinsyy on julkistettu.

Muun muassa Ally McBeal -sarjassa esiintynyt näyttelijä menehtyi saamiin hengitystie- ja palovammoihin, jotka olivat seurausta 5. elokuuta tapahtuneesta auto-onnettomuudesta. Kuolinsyytutkimuksen mukaan näyttelijän rintalasta oli murtunut, joka niin ikään vaikutti Hechen menehtymiseen.

Hechen kuolema on määritelty onnettomuudeksi ja hänen kuolinajakseen on kirjattu 11. elokuuta.

Hechen perhe kertoi julkisuuteen 12. elokuuta, että näyttelijä on julistettu kuolleeksi siitä huolimatta, että hänen sydämensä oli vielä käynnissä. Näyttelijän elintoimintoja pidettiin yllä elinten luovuttamista varten.

Kaksi päivää myöhemmin Hechen tiedottaja kertoi, että elimille oli löytynyt vastaanottajia, joten näyttelijän elintoimintojen ylläpitäminen oli lopetettu.

Emmy-palkittu näyttelijä törmäsi perjantaina 5. elokuuta Mini Cooper -autollaan taloon Los Angelesissa sijaitsevalla Mar Vistan asuinalueella. Los Angelesin palolaitoksen mukaan autolla oli ollut törmäysvaiheessa paljon nopeutta, minkä vuoksi auto syttyi törmäyksen seurauksena liekkeihin.

Heche näytteli suositussa Ally McBeal -sarjassa Melanie Westia. Hän esiintyi myös Teoria miehistä -sarjassa sekä Kuusi päivää, seitsemän yötä -elokuvassa yhdessä Harrison Fordin kanssa.

Näyttelijä nousi vuosituhannen vaihteessa otsikoihin myös yksityiselämänsä vuoksi, sillä hän oli vuosina 1997-2000 suhteessa koomikko Ellen DeGeneresin kanssa. Pariskunnan suhde herätti tuolloin runsaasti huomiota.

Myöhemmin hän oli naimisissa kuvaaja Coleman Laffoonin kanssa ja heillä on suhteestaan yhteinen lapsi. Pariskunta erosi kuitenkin vuonna 2007. Heche seurusteli loppuelämänsä James Tupperin kanssa ja heillä on vuonna 2009 syntynyt lapsi.

Lue myös: Ally McBeal -sarjan näyttelijä kärsii vakavista aivovammoista - ei odoteta selviävän

Lue myös: Anne Hechen onnettomuudessa kotinsa menettänyt nainen reagoi näyttelijän kuolemaan - "Ei ole sanoja"

Lue myös: Ally McBeal -sarjasta tuttu näyttelijä koomassa vakavan kolarin vuoksi - tila on kriittinen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat