Kuva: All Over Press

Ally McBeal -sarjan näyttelijä kärsii vakavista aivovammoista - ei odoteta selviävän

12.08.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Anne Hechen elintoimintoja pidetään käynnissä elintenluovutusta varten.

Muun muassa Ally McBeal -sarjasta tunnetun näyttelijä Anne Hechen, 53, kerrotaan kärsivän vakavista aivovaurioista viikko sitten tapahtuneen auto-onnettomuuden seurauksena.

- Valitettavasti Anne sai onnettomuuden seurauksena vakavan aivovamman ja on edelleen koomassa. Hänen tilansa on kriittinen, Hechen edustaja kertoo People-julkaisulle.

- Hänen ei odoteta selviävän, edustaja jatkaa.

- Hänen toiveensa on pitkään ollut, että hänen elimensä luovutetaan. Hänen elintoimintonsa pidetään käynnissä sen selvittämiseksi, ovatko elimet luovutuskelpoisia, edustaja paljastaa tämänhetkisestä tilasta.

Edustaja kiittää People-lehdelle toimittamassaan tiedotteessa vielä kaikkia niitä, jotka ovat muistaneet Hecheä onnettomuuden jälkeen.

- Annella oli suuri sydän ja hän kosketti kaikkia tapaamiaan ihmisiä olemuksellaan, edustaja toteaa tiedotteessa Hechen perheen puolesta.

Emmy-palkittu näyttelijä törmäsi perjantaina 5. elokuuta Mini Cooper -autollaan taloon Los Angelesissa sijaitsevalla Mar Vistan asuinalueella. Los Angelesin palolaitoksen mukaan autolla oli ollut törmäysvaiheessa paljon nopeutta, minkä vuoksi auto syttyi törmäyksen seurauksena liekkeihin.

Heche siirrettiin nopeasti onnettomuuden jälkeen sairaalahoitoon. Pelastajien mukaan näyttelijä oli vielä puhekykyinen ensimmäisten pelastajien saapuessa paikalle.

Heche näytteli suositussa Ally McBeal -sarjassa Melanie Westia. Hän esiintyi myös Teoria miehistä -sarjassa sekä Kuusi päivää, seitsemän yötä -elokuvassa yhdessä Harrison Fordin kanssa.

Näyttelijä nousi vuosituhannen vaihteessa otsikoihin myös yksityiselämänsä vuoksi, sillä hän oli vuosina 1997-2000 suhteessa koomikko Ellen DeGeneresin kanssa. Pariskunnan suhde herätti tuolloin runsaasti huomiota.

Myöhemmin hän oli naimisissa kuvaaja Coleman Laffoonin kanssa ja heillä on suhteestaan yhteinen lapsi. Pariskunta erosi kuitenkin vuonna 2007. Nykyisin Heche on yhdessä James Tupperin kanssa ja heillä on vuonna 2009 syntynyt lapsi.

Lue myös: Ally McBeal -sarjasta tuttu näyttelijä koomassa vakavan kolarin vuoksi - tila on kriittinen

Lue myös: Ellen DeGeneres ottaa kantaa koomassa makaavan ex-kumppaninsa tilaan

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat