Kuva: AOP

Millie Bobby Brown ja Jake Bongiovi elävät onnellista aikaa - 'Jake on rakkaastaan todella ylpeä'

22.08.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Huhut Brownin ja Bongiovin suhteesta alkoivat ensimmäisen kerran viime kesänä.

Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown, 18, seurustelee Jake Bongiovin, 19. kanssa, joka on legendaarisen rock-laulaja Jon Bon Jovin poika. Huhut Brownin ja Bongiovin suhteesta alkoivat ensimmäisen kerran viime kesänä.

Lähteiden mukaan pariskunta elää onnellista aikaa ja he tukevat valtavasti toisiaan. Bongiovi on valtavan ylpeä siitä, että Brown pääsi opiskelemaan yliopistoon.

- Jake tietää, kuinka paljon koulutus merkitsee Millielle ja on todella ylpeä hänestä. Vaikka koulu sijaitsee Indianassa, niin tällä hetkellä Millie opiskelee etänä, eräs lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

Myös Bongiovi aloittaa opiskelut ja suuntaa pian Syracuse Universityyn. Bongiovi haluaa kouluttautua eikä elää isänsä siivellä.

- Jakelle on aina opetettu, että jalat on pidettävä maassa ja siksi hän myös rakastaa Millietä, jonka pää ei leijaile pilvissä eikä menestys ole noussut hänen päähänsä.

Bongiovi on myös tukenut Brownia paljon ikävän kohun keskellä. Vuosi sitten TikTok-tähti Hunter “Echo” Ecimovin, 20, julkaisema video (joka on myöhemmin poistettu) levisi maailmalla, sillä siinä mies kertoi yksityiskohtia deittailustaan näyttelijä Millie Bobby Brownin kanssa. Echo puhui muun muassa seksistä ja siitä, että Brown olisi ollut pakkomielteinen suhteesta. Voit lukea lisää täältä.

Vastikään Brown avasi itse ex-suhdettaan Allure-julkaisun haastattelussa. Näyttelijä muun muassa kertoi, että suhde oli hyvin epäterveellinen ja hän itse lähti siitä tammikuussa 2021.

Lue myös: Millie Bobby Brown kommentoi eksänsä ikäviä paljastuksia - "Minua nöyryytettiin julkisesti"

Lue myös: Millie Bobby Brown aloittaa opiskelut näyttelijäntyönsä ohella

Lue myös: Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown toi poikaystävänsä punaiselle matolle

Lue myös: Millie Bobby Brown aloittaa opiskelut näyttelijäntyönsä ohella

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat