Kuva: AOP

Millie Bobby Brown aloittaa opiskelut näyttelijäntyönsä ohella

17.08.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Brown paljastaa Allure-julkaisun haastattelussa, että hän on liittynyt Purduen yliopiston opiskelijaksi.

Näyttelijä Millie Bobby Brown, 18, on ollut viime vuosina hyvin kiireinen Stranger Things -sarjan suosion myötä. Brown näyttelee sarjassa Eleven-hahmoa.

Brown aikoo kiireistä huolimatta opiskella näyttelijäntöidensä ohella. Brown paljastaa Allure-julkaisun haastattelussa, että hän on liittynyt Purduen yliopiston opiskelijaksi ja pyrkii suorittamaan opintoja etänä. Brown opiskelee muun muassa sosiaalialaa, jossa hän opettelee yhteiskunnan kiemuroita ja sitä, kuinka auttaa nuoria ihmisiä.

- Nuoret tytöt ansaitsevat koulutuksen ja kaikki nuoret ansaitsevat tasavertaiset oikeudet. Ole se ihminen, jollaiseksi haluat tulla ja saavuta ne unelmat, jotka haluat saavuttaa. Se on viestini, Brown sanoo.

Samassa haastattelussa Brown myös avautuu suhteestaan TikTok-tähti Hunter “Echo” Ecimovin, 20, kanssa. Näyttelijä muun muassa kertoo, että suhde oli hyvin epäterveellinen ja hän itse lähti siitä tammikuussa 2021.

- Tunsin oloni todella haavoittuvaksi. Kukaan kuvauksissa ei tiennyt, mitä käyn läpi ja halusin hoitaa kaiken yksin. Kaikki tuli vaikeammaksi, kun koko maailma sai tietää erosta.

Lue myös: Millie Bobby Brown kommentoi eksänsä ikäviä paljastuksia - "Minua nöyryytettiin julkisesti"

Lue myös: Stranger Thingsin Millie Bobby Brown ei ole enää somessa - raju seksualisointi alkoi jo 12-vuotiaana

Lue myös: Millie Bobby Brown kritisoi Stranger Thingsia erikoisesta ominaisuudesta: "Se on naurettavaa"

Lähde: Hollywood Life, Allure

Kilpailut

Uusimmat