Kuva: AOP

Dr. Dre paljastaa sairastumisensa todellisen vakavuuden - perhe kutsuttiin jättämään hyvästit

22.08.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artisti sairastui tammikuussa 2021 aivoaneurysmaan, eli valtimon pullistumaan. Hän vakuutteli tuolloin faneilleen olevansa kunnossa.

Artisti Dr. Dren ennuste ei näyttänyt hyvältä hänen sairastuttuaan aivoaneurysmaan, eli aivoissa sijaitsevaan valtimon pullistumaan tammikuussa 2021. Lääkärit olivat varmoja, että artisti tulisi menehtymään, joten artistin perhe kutsuttiin jo jättämään viimeiset jäähyväiset Dre:lle.

Dre paljasti asian Workout the Doubt -podcastin haastattelussa. Artistin mukaan läheiset eivät saaneet vierailla hänen luonaan sairaalajakson aikana, sillä koronapandemian vuoksi sairaaloissa vierailuja oli rajoitettu.

- He kuitenkin antoivat perheeni tulla käymään. Sain myöhemmin tietää, että heidät oli kutsuttu jättämään viimeiset hyvästit, sillä he ajattelivat minun nukkuvan pois, artisti toteaa.

Dre kertoo haastattelussa, että huolena oli, ettei hän nukahdettuaan enää heräsi, joten sairaalan henkilökunta huolehti hänen turvallisuudestaan ja hyvinvoinnistaan äärimmilleen asti.

- Aivojeni tilan vuoksi minut täytyi herättää tunnin välein kahden viikon ajan, jotta hyvinvointiani voitaisiin testata, Dre muistelee jaksossa.

- Se on samankaltainen testi kuin se, jolla testataan päihtymystilaa. Siinä täytyy koskettaa nenää, hieroa kantapäätä pohkeeseen ja muuta paskaa, artisti tokaisee.

Dre vakuutteli tuolloin faneilleen Instagramissa voivansa hyvin ja pääsevänsä pian pois sairaalasta. Vasta nyt artisti kertoi asioiden todellisen laidan.

"Kiitos perheelleni, ystävilleni ja faneilleni onnentoivotuksista. Voin hyvän ja saan lääkäreiltä erinomaista hoitoa. Pääsen pian pois sairaalasta ja palaan takaisin kotiin", Dre kirjoitti tuolloin sosiaalisessa mediassa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Jenkkiräppäri joutui aivoaneurysman takia teho-osastolle - murtovarkaat iskivät härskisti kotiin

Lue myös: Hyviä uutisia gangsta-rapin ystäville: Snoop Dogg ja Dr. Dre tekevät jälleen yhdessä musiikkia

Lue myös: Räppäri Dr Dre joutuu maksamaan ex-vaimolleen yli 250 000 kuukaudessa - eroriita kestänyt yli vuoden

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat