Kuva: AOP

Räppäri Dr Dre joutuu maksamaan ex-vaimolleen yli 250 000 kuukaudessa - eroriita kestänyt yli vuoden

27.07.2021 17:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Riitaisaa eroa on puitu oikeudessa jo yli vuoden ajan.

Rap-moguli Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Romelle Young, 56, erosi 24 vuoden avioliiton jälkeen Nicole Youngista, 50, viime kesänä. Parilla ei ollut avioehtoa, joten oikeus on määrännyt räppärin maksamaan ex-vaimolleen elatusmaksua huimat 300 000 dollaria eli noin 254 000 euroa kuukaudessa.

Dr. Dren on maksettava elatusmaksua, kunnes Young menee uudelleen naimisiin tai ryhtyy avoliittoon. Lisäksi hänen on huolehdittava Youngin sairausvakuutusmaksuista.

Ex-parin välinen oikeustaistelu on kestänyt yli vuoden ajan. Young jopa vaati kutsua todistajiksi kolme Dr. Dren väitettyä salarakasta, johon oikeus suostui. 

Young on kertonut oikeudessa kärsineensä suullisesta ja henkisestä pahoinpitelystä vuosien ajan. Lisäksi hän on kertonut Dr. Dren pahoinpidelleen häntä fyysisesti ja pitäneen asetta hänen ohimollaan kahteen kertaan. Dren lakimiehet ovat tyrmänneet syytökset valheina.

Oikeus totesi kesäkuussa, että he kumpikin ovat nykyisin virallisesti "sinkkuja", vaikka oikeusprosessi avioerosta on edelleen käynnissä.

Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta, Truce, 24, ja Truly, 20. 

Dr. Dre tuli tunnetuksi 1980-luvun loppupuolella N.W.A.-yhtyeestä. Myöhemmin hän siirtyi soolouralle ja on tullut tunnetuksi myös tuottajana. Uransa aikana hän on tienannut valtavan omaisuuden. Talouslehti Forbesin mukaan hänen nettovarallisuutensa oli vuonna 2019 noin 712 miljoonaa euroa.

Lue myös: Rap-moguli Dr. Dre eroaa vaimostaan Nicole Youngista 24 vuoden liiton jälkeen - ei avioehtoa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat