Kuva: AOP

Moderni perhe -sarjasta tuttu Sarah Hyland naimisiin - läsnä useita sarjasta tuttuja näyttelijöitä

22.08.2022 19:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunnan häitä vietettiin Kalfornian Santa Barbarassa.

Muun muassa Moderni perhe -sarjasta tunnettu näyttelijä Sarah Hyland, 31, on mennyt naimisiin puolisonsa Wells Adamsin, 38, kanssa.

Pariskunnan häitä vietettiin lauantaina 20. heinäkuuta Kalifornian Santa Barbarassa. Lähteen mukaan seremonia järjestettiin ulkoilmassa.

Hylandin ja Adamsin häiden vieraissa nähtiin useita Moderni perhe -sarjasta tuttuja näyttelijöitä. Paikalla olivat Sofia Vergara, Nolan Gould, Julie Bowen sekä Jesse Tyler Ferguson.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta tapasi toisensa Twitterissä vuonna 2016, jossa kaksikon kerrotaan flirttailleen toisilleen. He kuitenkin ryhtyivät suhteeseen vasta syksyllä 2017.

Adams kosi Hylandia kesällä 2019 lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunnan oli tarkoitus mennä naimisiin elokuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi hääjuhlat siirtyivät useaan otteeseen.

(kuva: AOP)

Adams kertoi People-julkaisulle elokuussa 2021, että pariskunta aikoo avioitua vuoden päästä. Hän myös vitsaili tuolloin, että mikäli suunnitelmat muuttuisivat jälleen, he aikoisivat mennä naimisiin Las Vegasissa.

- Meidän piti mennä naimisiin viime vuonna, sitä ei tapahtunut. Meidän piti mennä naimisiin tänä vuonna, sitä ei tapahtunut, hän totesi tuolloin.

- Toivomme, että se onnistuisi ensi vuonna. Jos ei, niin menemme Las Vegasiin tai maistraattiin, en tiedä, Adams jatkoi.

Hyland tunnetaan vuonna 2009 alkaneen Moderni perhe -komediasarjan Haley Dunphyna, joka on yksi sarjan keskeisimmistä hahmoista. Sarjaa tehtiin yhteensä 11 tuotantokautta, joista Hyland oli mukana jokaisella kaudella.

Lue myös: Sarah Hyland juhlisti vuosipäivää kihlattunsa kanssa, kuvat sulattivat fanien sydämet: "Unelmapari!"

Lue myös: Sarah Hylandin somekuva sai fanit hykertelemään hilpeinä - vertaavat myös Harry Potter -hahmoon

Lue myös: Ariel Winter ei saanut kutsua Moderni perhe -eväsretkelle - kettuili kollegalleen somessa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat