Kuva: AOP

Demi Lovato lähettää suorasanaisen viestin alaikäisille: 'Vanhempien miesten tapailu ei ole okei'

25.08.2022 15:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Demi Lovato jakaa ajatuksiaan alaikäisten tyttöjen ja vanhempien miesten välisestä deittailusta.

Artisti Demi Lovato, 30, haluaa avata TikTokissa nopeasti trendannutta 29-kappaleensa sanomaa. Kyseisellä Holy Fvck -albumin kappaleella Lovato muistelee aikaa, jolloin hän seurusteli 29-vuotiaan miehen kanssa ollessaan itse vasta 17. Vaikka Lovato ei ole kieltänyt tai vahvistanut, kuka kyseinen mies oli, monelle on ilmiselvää, että kappaleessa puhutaan laulajan eksästä näyttelijä Wilmer Valderramasta.

Nyt Call Me Daddy -podcastissa Lovato haluaakin lähettää nuorille naisille ja tytöille suorasanaisen viestin omien kokemuksiensa kautta.

- Jos olet nuori tyttö ja ajattelet, että on seksikästä tai hauskaa tapailla vanhempia miehiä, se ei ole okei, ellet ole itse täysi-ikäinen.

- Luulen, että joskus kaikkien täytyy tietää totuus ja siitä syystä päätin julkaista tämän singlen, Lovato lisää.

Lovato myös paljastaa, että hän sai kokemuksilleen uutta perspektiiviä, kun hän itse täytti 29 vuotta. Lovato kuitenkin myöntää, että hän epäröi suunnattomasti kappaleen julkaisemista.

- Valehtelisin, jos väittäisin, etten tuntenut yhtään ahdistusta tämän kappaleen julkaisemisesta. Sanoin vain, että ”minun täytyy tehdä tämä ja omistautua totuudelleni”. Joskus sanomalla vähemmän kertoo enemmän, Lovato toteaa.

TikTok-käyttäjät soittavat videoillaan 29-kappaletta erityisesti, kun he viittaavat kokemuksiinsa treffailusta vanhempien miesten kanssa. Lovato kertoi aikaisemmin BBC-julkaisussa, että hän on kiitollinen kappaleen hyvästä vastaanotosta, koska hän itse hätiköi biisin julkaisun suhteen.

- Olen niin kiitollinen, että ihmiset löytävät ymmärrystä menneisyydestään ja toivottavasti ennaltaehkäisevät sitä, että joku joutuisi samanlaiseen tilanteeseen, jossa minä olin, Lovato lisää.

Lovaton 29-kappaleen voit kuunnella alta.

Mikäli linkki ei näy, voit kuunnella sen täältä.

Lue myös: Demi Lovato kertoo käyttäneensä opiaatteja nuoruudessaan - aloitti 13-vuotiaana

Lue myös: Demi Lovato hautasi pop-uransa ja teki rock-albumin: "Opin kunnioittamaan vihaani"

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat