Kuva: Timo Korhonen / AOP

Anssi Kelan haave toteutui - vaimo yllätti erikoisella lahjalla

25.08.2022 12:45 - Riia Frost

Anssi Kelan saama lahja sai monet Star Wars -fanit kateellisiksi.

Muusikko Anssi Kela, 50, täytti pyöreitä vuosia 29. heinäkuuta, mutta syntymäpäiviä juhlittiin vasta viime suunnuntaina 20. elokuuta yksityistilaisuudessa. Kela ei kuitenkaan osannut aavistaa, millaisen syntymäpäivälahjan hän saisi vaimoltaan Sanna Pinolalta, 46.

Kela kertoo Instagram-julkaisussaan vaimonsa yllätyksestä, joka oli laulajalle suorastaan haaveiden täyttymys.

”Mitä annetaan syntymäpäivälahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Höpsis - ei kenelläkään ole kaikkea. Minulta esimerkiksi puuttui täydellinen R2-D2-replika. Onneksi vaimoni oli pannut merkille tämän puutteen, ja yhdessä kavereitteni kanssa hankki minulle oman R2-D2:n, joka luovutettiin minulle sunnuntaina järjestetyissä juhlissa”, Kela kirjoittaa.

”Pakko sanoa, että yllätyin - mitään tällaista en osannut odottaa. Ihan paras lahja! Rakastavat kiitokset kaikille teille, jotka olitte mukana yllätyksessä”, Kela lisää.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

R2-D2-droidihahmo tunnetaan Star Wars -elokuvista, joissa se usein seikkailee kullanvärisen C-3PO-robottihahmon kanssa. Kela kertoo julkaisunsa kommenttikentässä, että hänen saamansa kopion ominaisuuksiin kuuluvat vilkkuvat valot ja droidin pyörivä pää. Lisäksi Kelan mukaan droidia voi myös ohjata kauko-ohjaimen avulla.

Kela saikin julkaisunsa myötä monet Star Wars -fanit kateellisiksi ja lahjaa ihasteltiin paljon kommenttikentässä. Myös Pinola sai paljon ylistystä kekseliään lahjan hankkimisesta. Lisäksi Kela sai syntymäpäiväonnitteluita muilta laulajakollegoiltaan, kuten Antti Railiolta, Anna Puulta ja Ressu Redfordilta.

R2-D2-kopio pääsee hyvään kotiin Kelan muiden keräilyesineiden joukkoon. Kelan kokoelmaan kuuluu esimerkiksi Ritari ässä -sarjasta tunnettu KITT-auto, jonka hän on itse rakentanut. Kela esitteli kyseistä autoa viime vuonna Vain Elämää -ohjelmassa.

Anssi Kela sai vaimoltaan ikimuistoisen lahjan. (kuva: Katariina Auvinen )

Lue myös: Anssi Kelan nimeä käytettiin törkeässä nettihuijauksessa - "Olen järkyttynyt"

Lue myös: Yksi lause Pyhimykselta sai Anssi Kelan havahtumaan - "Henki oli tosiaan ainutlaatuinen"

Kilpailut

Uusimmat