Kuva: AOP

Kourtney Kardashian uskoo, että Scott Disick ja Kimberly-rakas "ovat kuin luotuja toisilleen"

27.08.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kimberly Stewart on legendaarisen laulajan Rod Stewartin tytär.

Tosi-tv-tähti Scott Disick, 39, yhdistettiin kesän alussa malli Kimberly Stewartiin, 42, ja vastikään selvisi, että kaksikko deittailee. Stewart on laulaja Rod Stewartin tytär.

Disick seurusteli vuosina 2006-2015 Kourtney Kardashianin kanssa ja on ollut aina lähellä Kardashianin perhettä. Disick myös tähdittää The Kardashians -sarjaa.

Lähteen mukaan Kourtney on tyytyväinen siihen, että Disick on ihastunut Kimberlyyn.

- Kourtney on tuntenut Kimberlyn vuosia ja uskoo, että Kimberly ja Scott ovat hyvä pari. Kourtney myös tietää, että ystävyys voi todellakin muuttua rakkaudeksi, lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle.

- Kimberly on tuntenut pitkään Scottin ja he ovat vakaalla pohjalla jo sen vuoksi. Kimberly on Kourtneyn mielestä mahtava ihminen ja hieno äiti. Kourtneyn mielestä Scott ja Kimberly ovat myös söpöjä yhdessä. He ovat kuin luotuja toisilleen, lähde jatkaa.

Kourtney Kardashianin suhde rumpali Travis Barkerin kanssa on ollut Disickille kova pala ja hän on avoimesti kertonut olevansa mustasukkainen entisestä puolisostaan. Barker ja Kardashian menivät lokakuussa kihloihin ja hiljattain naimisiin.

Kuvan Kimberlystä näet alta tai tästä.

Lue myös: Scott Disick deittailee laulajalegendan tytärtä - "Lähipiiri toivoisi, että suhde kukoistaisi"

Lue myös: Scott Disick vietti aikaa laulajalegendan tyttären kanssa - lähde kiistää suhdehuhut

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat