Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin kihlausuutinen sai aikaan meemivyöryn - faneilta tylyä kuittailua ex-miehelle

19.10.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Scott Disick on kertonut aikaisemmin olevansa hyvin mustasukkainen eksästään Kourtney Kardashianista. Nyt fanit ovat innostuneet julkaisemaan erilaisia meemejä asiasta, kun Kardashian meni kihloihin Travis Barkerin kanssa.

Kourtney Kardashian, 42, ja Travis Barker, 45, ilmoittivat vastikään, että he ovat menneet kihloihin. Sosiaalisen median kuvissa Kardashian ja Barker nähdään kukkameren ja kynttilöiden keskellä meren rannalla. Kuvatekstissään Kardashian toteaa lyhyesti: ikuisesti. Voit lukea lisää täältä. 

Kourtney Kardashian seurusteli pitkään tosi-tv-tähti Scott Disickin, 38, kanssa ja ex-pariskunnalla on kolme yhteistä lasta. Kardashianin uusi suhde on ollut Disickille kova pala ja hän on avoimesti kertonut olevansa mustasukkainen entisestä puolisostaan. Disick on aikaisemmin muun muassa hämmästellyt kovasti Kardashianin ja Barkerin pusukuvaa ja tästä levisi suuri kohi. Voit lukea lisää tästä. 

Travis Barker ja Kourtney Kardashian. (kuva: All Over Press)

Fanit ovat nyt innostuneet jakamaan Twitterissä erilaisia meemejä siitä, kuinka Disick saattaisi reagoida kihlausuutiseen. Meemeissä muun muassa kettuillaan sille, kuinka Disick "etsii seuraavaa nuorta naisystävää, jonka voisi viedä Barkerin ja Kardashianin hääjuhliin".

Disick erosi kesän lopulla 20-vuotiaasta Amelia Hamlinista

Näet erilaisia meemejä alta. Jos julkaisut eivät näy, katso ne täältä

Lue myös: Scott Disick lopetti koko Kardashian-klaanin seuraamisen somessa - syynä viestikohu?

Lue myös: Lisa Rinna reagoi julkisesti Amelia Hamlinin ja Scott Disickin erouutiseen

Lue myös: Ero otti lähipiirin mukaan koville, mutta Scott Disickin kerrotaan aloittaneen jälleen treffailun

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat