Kuva: Rotten Tomatoes Trailers / YouTube

Tänään tv:ssä: Game of Thrones -sarjan tähti näyttelee omahoitajaa tunteikkaassa elokuvassa

28.08.2022 07:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Jojo Moyesin menestysromaaniin perustuva elokuva ansaitsi lipputuloillaan noin 208,3 miljoonaa dollaria.

Mikäli kaipaat sunnuntai-iltaasi hieman romantiikkaa ja etsit siihen tunnelmaan sopivaa elokuvaa, kannattaa laittaa yhdeksältä televisio päälle. Romantiikkaa on nimittäin luvassa, kun televisioruudussa nähdään Kerro minulle jotain hyvää -elokuva, joka perustuu Suomessakin menestyneeseen Jojo Moyesin romaaniin.

Elokuva kertoo tarinan pikkukaupungissa asuvasta Louisa ”Lou” Clarkista, joka haluaa auttaa perhettään selviytymään taloudellisesti. Lou meneekin töihin omahoitajaksi varakkaalle nuorelle pankkirille Will Traynorille, joka on onnettomuuden myötä neliraajahalvaantunut ja päätynyt siksi pyörätuoliin. Katkeroituneen miehen ja optimistisen Loun työsuhde ei ala kovin hyvin, mutta sinnikäs omahoitaja haluaa osoittaa pomolleen, että elämä on vielä elämisen arvoista.

Romanttinen draamaelokuva sai yleisöltä niin suuren suosion, että se ansaitsi lipputuloillaan noin 208,3 miljoonaa dollaria. Lisäksi elokuva sai yhteensä kuusi palkintoa ja saman verran ehdokkuuksia eri gaaloista.

Päänäyttelijöinä nähdään Game of Thrones -menestyssarjan tähti Emilia Clarke ja Nälkäpeli – Vihan Liekit -elokuvasta tuttu Sam Claflin. Elokuvan on ohjannut Thea Sharrock ja muissa päärooleissa nähdään muun muassa Janet McTeer, Jenna Coleman ja Brendan Coyle.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Kerro minulle jotain hyvää

Liv

21:00

Lue myös: Emilia Clarken näyttelemä Marvel-hahmo paljastui

Lue myös: Emilia Clarke kertoo menettäneensä osan aivoistaan - 'Se naurattaa minua'

Lähteet: IMDB

Kilpailut

Uusimmat