Kuva: MTV

Uudet maajussit ja maajussittaret paljastettiin - katso, ketkä lähtevät etsimään rakkautta

29.08.2022 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Juontajana jatkaa Vappu Pimiä.

Rakastetusta Maajussille morsian -sarjasta käynnistyy jo 15. tuotantokausi, jolla maajussit ja maajussittaret lähtevät etsimään puolisoa osaksi maatilan arkea. Sarjan juontajana jatkaa tälläkin kaudella Vappu Pimiä.

MTV:n tuoreessa tiedotteessa kerrotaan, että rakkautta lähtevät tällä kertaa etsimään kaksi maajussia ja kaksi maajussitarta. Ensimmäinen jakso löytyy jo MTV Katsomosta, ja se esitetään myös MTV3-kanavalla 5. syyskuuta. Ensimmäisessä jaksossa on jo käsillä hartaasti odotettu hetki, kun maajussit ja maajussittaret saavat vihdoin käsiinsä heitä lähestyneiden kirjoittamat kirjeet. 

Uuden kauden maajussit ja maajussittaret

(kuva: MTV)

Anna-Reetan, 30, maatila sijaitsee Savonlinnan lähellä Kiviapajalla. Karjan lisäksi tilaan kuuluu metsää ja vuokramökkejä. Anna-Reetta ehtii silti harrastaa tilan töiden ohella muutakin kuten metsästystä, kalastusta, ratsastusta ja lavatansseja. Tiiviisti elämässä mukana on myös Anna-Reetan 3-vuotias lapsi. 

Puolisolta Anna-Reetta toivoo rehtiyttä ja huumorintajua. Plussaa olisi myös samoista harrastuksista ja maatilan askareista innostuminen.

(kuva: MTV)

Victoria, 31, kasvattaa Laitilan tilallaan kesäkukkia ja pyörittää puutarhamyymälää. Sesongin ulkopuolella Victoria kuitenkin nauttii myös matkustelusta ja arjessa rakastaa muun muassa urheilua ja luonnossa liikkumista. Victoria on myös äiti kahdelle lapselle.

Victoria etsii rehellistä ja kypsää miestä, joka jakaisi saman aktiivisen elämäntyylin ja aikaansaavan asenteen.

(kuva: MTV)

Joonas, 23, on nuoresta iästään huolimatta ollut maatilan isäntä jo pidemmän aikaa. Hän kuitenkin ehtii sen ohella myös suorittaa agrologin opintoja, soittaa pianoa, heittää DJ-keikkoja ja ottaa lentotunteja.

Puolison Joonas toivoo olevan positiivinen, huumorintajuinen ja kiinnostunut maatilan elämästä. Perheen perustaminenkin siintää haaveissa joskus tulevaisuudessa. 

(kuva: MTV)

Arho, 28, hyppäsi maatilan isännän saappaisiin viime vuonna sukutilallaan Rantasalmella. Se ei kuitenkaan ole aina ollut suunnitelma, sillä ennen päätöstään maatilalle asettumisesta Arho opiskeli biotieteitä. Vapaa-ajalla Arho nauttii luonnossa liikkumisesta, koirien kanssa lenkkeilystä ja talvisin laskettelureissuista. 

Arho etsii luotettavaa ja eläinrakasta puolisoa, joka nauttisi maatilan rauhallisesta elämänrytmistä ja haaveilisi myös lapsista tulevaisuudessa. 

Lue myös: MTV: Vappu Pimiä paljastaa, keiden Maajussille morsian -osallistujien kanssa on jäänyt ystäviksi

Lue myös: Vappu Pimiä julkaisi kuvia suosikkiohjelmasta - vastasi samalla monia askarruttaneeseen kysymykseen

Kilpailut

Uusimmat