Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian jälleen kuvanmuokkauskohun keskellä - yksi ruumiinosa näyttäisi puuttuvan

05.09.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vasta viime viikolla Kardashianin kuvat olivat tarkassa syynissä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, esiintyminen muotitalo Balenciagan mainosmallina on herättänyt hämmästystä fanien keskuudessa.

Kardashian esiintyi hiljattain siniseen mekkoon pukeutuneena. Asuun kuuluivat niin ikään siniset hanskat ja tummalinssiset aurinkolasit. Asu oli sama, jossa Kardashian nähtiin keväällä Vanity Fairin Oscar-gaalan jatkojuhlissa.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Mainoksessa tosi-tv-tähti on editoiitu poseeraamaan keskellä myrskyisää merimaisemaa, mutta fanien huomio kiinnittyi puuttuvaan ruumiinosaan.

Tosi-tv-tähdeltä näyttäisi puuttuvan nimittäin jalat. Ainoastaan toinen jaloista näkyy hieman, mutta jalka näyttäisi leikkautuvan nilkan kohdalta, eikä jalka näytä jatkuvan veden alla.

"Mitä hänen jaloilleen tapahtui? Näyttää, kuin hän leijuisi", eräs kommentoi Redditissä.

"Mekko ja laukku eivät sovi yhteen. Missä hänen jalkansa ovat? Miksi pukeudut tällaiseen myrskyssä? Tämä on typerää", toinen sanaili.

"Mikä copy-paste-helvetti tämä on?", kolmas irvaili.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tosi-tv-tähti on tämän tästä otsikoissa epäiltyjen kuvanmuokkausten vuoksi. Vain muutama päivä sitten Kardashian oli otsikoissa, kun valokuvaajana työskentelevä Caroline Ross osoitti TikTokissa, kuinka tosi-tv-tähden kaulaa oli editoitu kapeammaksi tuoreissa Instagram-kuvissa.

Huhtikuussa tosi-tv-tähden epäiltiin muokanneensa kuvastaan navan pois. Kardashian kielsi kuitenkin kuvamuokkauksen, vaan kertoi navan olleen kuvassa piilossa alusvaatteiden alla.

Kardashian on myöntänyt muokanneensa siskontyttäriensä True Thompsonin ja Stormi Websterin kuvaa, jossa esiintyy myös Kardashianin tytär Chicago West. Alkuperäisessä kuvassa esiintyi Truen sijaan Stormi, mutta Stormin äiti ei halunnut kuvaa julkaistavan.

Lue myös: TikTokkaaja näyttää, kuinka Kim Kardashianin kaulaa on editoitu - olisitko huomannut kuvanmuokkausta?

Lue myös: Kim Kardashiania epäiltiin jälleen kuviensa muokkaamisesta - vastaa syytöksiin

Lue myös: Kylie Jenneria syytetään kuvanmuokkauksesta - poistiko tähti alkuperäisen julkaisun?

Lähde: The U.S. Sun

Kilpailut

Uusimmat