Kuva: AOP

TikTokkaaja näyttää, kuinka Kim Kardashianin kaulaa on editoitu - olisitko huomannut kuvanmuokkausta?

01.09.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

TikTokkaajan mukaan tosi-tv-tähden kaulaa on pidennetty, ja sen voi huomata hienovaraisista vääristymistä taustassa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kuvat joutuvat tämän tästä tarkkaan syyniin, sillä ne ovat nousseet toistuvasti otsikoihin epäiltynä kuvankäsittelystä.

Kardashian julkaisi itsestään muutama viikko sitten kuvia nauttimassa drinkkiä uima-altaassa. TikTokissa Caroline in the City -nimellä sisältöä tekevä valokuvaaja Caroline Ross on ottanut tosi-tv-tähden uima-allaskuvat havainnollistaakseen, kuinka huomaamatonta kuvien muokkaaminen voi olla.

Alla olevan kuvakarusellin toisessa kuvassa Kardashianin kaulalinjaa on Rossin mukaan muokattu. Hänen mukaansa kuvanmuokkauksen voi havaita uima-altaan vedestä, joka on vääristynyt.

Mikäli kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

Alla olevassa videossa Ross havainnollistaa Kardashianin kuville tehtyä muokkausta.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kardashianin kuvia epäillään muokatuiksi. Huhtikuussa tosi-tv-tähden epäiltiin muokanneensa kuvastaan navan pois. Kardashian kielsi kuitenkin kuvamuokkauksen, vaan kertoi navan olleen kuvassa piilossa alusvaatteiden alla.

Sen sijaan Kardashian on myöntänyt muokanneensa siskontyttäriensä True Thompsonin ja Stormi Websterin kuvaa, jossa esiintyy myös Kardashianin tytär Chicago West. Alkuperäisessä kuvassa esiintyi Truen sijaan Stormi, mutta Stormin äiti ei halunnut kuvaa julkaistavan.

Kardashian kertoo muokanneensa kuvaa pitääkseen yllä Instagram-tilinsä estetiikkaa.

"Kuten tiedätte, estetiikka on minulle kaikki kaikessa, ja kuvagalleriani on ollut viimeaikoina pinkkiä ja sinistä", tosi-tv-tähti kertoi Instagramissa.

"Alkuperäisissä kuvissa oli Stormi! Kysyin Kylie Jenneriltä (Stormin äiti), että voisinko julkaista kuvan, eikä hän ollut kovinkaan innoissaan asiasta, joten kunnioitan sitä! En kuitenkaan halunnut sekoittaa Instagramiani. Chicago oli pukeutunut pinkkiin, ja se sopi täydellisesti", Kardashian jatkoi.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kim Kardashiania epäiltiin jälleen kuviensa muokkaamisesta - vastaa syytöksiin

Lue myös: Kim Kardashian tunnustaa kuvamuokkauksen - 'Tein sen Instagram-estetiikan vuoksi'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat