Kuva: AOP

Ana de Armas kertoo tunteneensa Marilyn Monroen haamun - "Ehkä tämä kuulostaa hyvin mystiseltä..."

10.09.2022 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Ana de Armas tähdittää uutta Blonde-elokuvaa. Hän kertoo tunteneensa Monroen hengen elokuvan kuvauksissa.

Näyttelijä Ana de Armas, 34, tähdittää uutta Marilyn Monroesta kertovaa Blonde-elokuvaa. Elokuva tulee nähtäville Netflixiin 28. syyskuuta. De Armas luo elokuvassa henkiin yhden Hollywoodin rakastetuimmista näyttelijöistä, ja onkin kertonut haastattelussa, että hän tunsi Monroen hengen olevan läsnä kuvauksissa.  

- Minä todella uskon, että hän oli lähellä meitä. Hän oli kanssamme. Hän oli kaikki mitä ajattelin, kaikki mistä unelmoin, kaikki mistä puhuin. Hän oli kanssani ja se oli kaunista, De Armas kuvailee. 

Hän sanoo myös tunteneensa, että Monroen henki teki tunteensa selväksi, mikäli hän ei ollut tyytyväinen siihen, miten häntä kuvattiin kameran edessä. 

- Luulen, että hän oli tyytyväinen. Hän myös heitti joskus asioita seinältä ja suuttui, jos hän ei pitänyt jostakin. Ehkä tämä kuulostaa hyvin mystiseltä, mutta se on totta. Me kaikki tunsimme sen, De Armas selittää kokemustaan.

Ana de Armas on saanut kritiikkiä elokuvan trailerin pohjalta. Brad Pitt on kuitenkin puolustanut De Armaksen roolisuoritusta. (kuva: AOP)

Elokuvan ensi-askeleet eivät ole menneet täysin ongelmitta, sillä elokuva joutui kritiikin kohteeksi, kun sen traileri julkaistiin. Kritiikkiä faneilta sai muun muassa elokuvan kerronnan fiktiivinen ote, sekä myös De Armaksen aksentti. Näyttelijä Brad Pitt, 58, puolusti kuitenkin kriitikissä pyöriteltyä De Armasta ja kehui vuolaasti tämän suoritusta elokuvassa. Pitt on yksi elokuvan tuottajista.  

Lue myös: Ana de Armas ei ymmärrä Marilyn Monroe -elokuvan ikärajaa

Lue myös: Jamie Lee Curtis teki nolon oletuksen näyttelijäkollegastaan - "Ajattelin hänen olevan sivistymätön"

Lue myös: Ana de Armas muistelee Ben Affleckin kanssa seurustelemisen haittapuolta: 'Ei pakotietä'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat