Kuva: AOP

Ana de Armas muistelee Ben Affleckin kanssa seurustelemisen haittapuolta: 'Ei pakotietä'

14.07.2022 15:15 - Riia Frost

Armas ja Affleck vahvistivat suhteensa toukokuussa 2020, mutta erosivat tammikuussa 2021.

Muun muassa Veitset esiin -elokuvasta tunnettu näyttelijä Ana de Armas, 34, saa toinen toistaan suurempia rooleja, kun hän tulee näyttelemään ikonista Marilyn Monroeta tulevassa Netflixin Blonde-sarjassa. Armas kuitenkin muistelee Elle-haastattelussa, miten hän aikoinaan halusi pitää taukoa Hollywoodin kaupungista Los Angelesista, jossa hän tuolloin asui. Syynä tähän oli liiallinen huomio, jonka hän sai seurustellessaan näyttelijä Ben Affleckin, 49, kanssa.

- Se oli kamalaa. Mutta se oli hyvä asia, koska se oli yksi niistä syistä, miksi lähdin Los Angelesista, Armas toteaa.

Armas oli muutenkin viettänyt seitsemän vuotta Los Angelesissa. Hän kertoo todistaneensa monesti, miten ihmiset menettivät yksityisyytensä, kun paparazzit raportoivat jatkuvasti medioille heidän jokaisen liikkeensä.

- Käydessäni itse sitä läpi se vahvisti ajatuksiani siitä, ettei tämä ollut oikea paikka minulle. Se oli hieman liikaa. Ei ollut pakotietä tai reittiä ulos. On aina se tunne siitä, ettei sinulla ole jotakin tiettyä asiaa, tai että jotakin puuttuu. Se on itse kaupunki, joka pitää sinut ahdistuneena, Armas pohtii.

Armas ja Affleck vahvistivat suhteensa toukokuussa 2020, mutta erosivat tammikuussa vuonna 2021. Nykyään Affleck on kihloissa laulaja Jennifer Lopezin kanssa, jonka kanssa hänellä oli pitkään on-off-suhde.

Armas taas asuu nykyään New Yorkissa nykyisen poikaystävänsä, Tinder-sovelluksen johtajan Paul Boukadakisin, 38, kanssa. Uuden kaupungin myötä Armas kertoo löytäneensä uusia tapoja välttää paparazzien jatkuvaa tarkkailua. Lisäksi Armas paljastaa välttävänsä itsensä googlettamista ja varmistaa, että hänen elämänsä pysyy yksityisenä.

- Poistin Twitter-tilini vuosia sitten ja olen hädin tuskin ollut Instagramissa liki vuoteen, Armas sanoo.

Blonde-sarjan lisäksi Armas tähdittää tulevaa The Grey Man -elokuvaa, jonka on kerrottu olevaan suuribudjettisin elokuva, jonka Netflix on tähän mennessä tehnyt. Elokuvassa nähdään myös muun muassa tähtinäyttelijät Ryan Gosling ja Chris Evans. Elokuvan ohjaajina toimivat veljekset Anthony ja Joe Russo.

Ana de Armas on nykyään tarkka siitä, että hänen elämänsä pysyy yksityisenä. (kuva: AOP)

Lue myös: Marilyn Monroe -elokuvasta julkaistiin esimakua - ensimmäinen video Ana de Armasista roolissaan

Lue myös: Ben Affleck ja Matt Damon nähtiin tulevan Nike-elokuvan kuvauksissa - jälleen uusi yhteisprojekti

Lähteet: CNN, Elle

Kilpailut

Uusimmat