Kuva: AOP

Oletko huomannut, ettei Whoopi Goldbergilla ole kulmakarvoja? Paljastaa syyn tyylivalinnan takana

14.09.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Koomikon mukaan hänen äitinsä on ollut tyylin aallonharjalla jo aikoja sitten.

Koomikko Whoopi Goldberg, 66, paljastaa pienen yksityiskohdan itsestään, joka on jäänyt monilta huomaamatta.

Goldberg paljasti hiljattain The View -ohjelmassa vaalennettuja ja poisajettuja kulmakarvoja käsittelevässä osiossa, miksi on päätynyt pitämään lookinsa kulmakarvattomana. Koomikon mukaan hänen äitinsä oli todellinen trendin edelläkävijä, ja oli ajellut Goldbergin kulmat ensimmäisen kerran jo lapsena.

- Minulla oli kulmakarvat pikkulapsena. Tiedättehän, kun ihmisille tulee sellaisia näppyjä? Kasvoihini alkoi tulla sellaisia, joten äitini poisti ne [kulmakarvat], Goldberg muisteli.

- Olen jatkanut sen tekemistä, sillä en tunnista kasvojani kulmakarvojen kanssa. Paitsi jos työskentelen, ne puetaan minulle ja otetaan minulta pois, koomikko kertoi.

Ohjelmassa Goldbergin kanssa juontajana toimiva Sara Haines totesi, ettei ollut koskaan huomannut puuttuvia kulmia. Niin ikään juontajana toimivan Ana Navarron mukaan Goldbergin kasvot ovat niin ilmeikkäät, ettei hän tarvitse kulmakarvoja.

Puuttuvien kulmien huomaamatta jääminen johtuu Goldbergin mukaan siitä, että ihmiset muodostavat kuvan kasvoista oletusten perusteella.

- Tiedät, mihin kasvoillani näkyvät asiat kuuluvat. Tiedät, missä ne sijaitsevat. Joten, kun katsot minua, silmäsi näkevät kulmakarvat, vaikkei niitä ole, koomikko valisti ohjelmassa.

Vaalennetut kulmakarvat ovat olleet viime aikoina julkisuuden henkilöiden suosima trendi. Muun muassa mallina tunnettu Gigi Hadid, laulaja Halsey ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian siskonsa Kendall Jennerin kanssa ovat suosineet tyyliä.

Lue myös: Näkymättömät kulmakarvat ovat täällä - uskaltaisitko kokeilla trendiä itse?

Lue myös: Näyttelijä Whoopi Goldberg hyllytettiin ohjelmasta - holokaustikommentit olivat liikaa

Lue myös: Whoopi Goldberg palasi suosikkiohjelmaan hyllytyksensä jälkeen - "Tämä ei ole aina kaunista"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat