Kuva: AOP

Näkymättömät kulmakarvat ovat täällä - uskaltaisitko kokeilla trendiä itse?

16.07.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Muun muassa Kendall Jenner on innostunut kyseisestä trendistä.

Viime vuosina kulmakarvatrendien aallonharjalla on pitkään pysytellyt mahdollisimman tuuhean näköiset kulmat, mutta nyt suosioon on nousemassa sen täysi vastakohta - näkymättömän näköiset kulmakarvat. Kulmakarvoja ei kuitenkaan tarvitse nyppiä pois, vaan ne voi vaalentaa joko vaalennusaineella, tai esimerkiksi peiteaineen avulla. 

Benefit Cosmeticsin kulmakarvojen asiantuntija Jared Bailey jakoi Bustlelle vinkit näkymättömien kulmien luomiseen. 

1. Valitse peittävä ja mattainen peiteaine, joka sopii ihonsävyysi. Oikean sävyn valitseminen saa peiteaineen häivyttymään ihoon huomaamattomasti. Jos haluat kuitenkin vaaleamman ilmeen, voit valita astetta vaaleamman peiteaineen, jossa on keltaisempi pohjasävy. 

2. Harjaa pieni määrä peiteainetta kulmakarvojesi läpi, käyttäen kulmaharjaa ja anna sen kuivua. Toista tämä niin monta kertaa, että kulmakarvasi ovat kokonaan peitossa. Kun kulmakarvat ovat kokonaan peitossa, ne näyttävät näkymättömiltä.

3. Jos haluat luoda kulmiin hieman näkyvyyttä ja muotoa, voit halutessasi piirtää hennosti vaalealla kulmakynällä hieman muotoa kulmakarvojen alaosaan. Voit häivyttää vielä lopuksi ohuella kulmikkaalla siveltimellä tekemääsi muotoilua, tehden häivytyksiä ylöspäin kohti kulmakarvojasi. Tämä vaihe on kuitenkin vapaavalintainen. 

Useat julkkikset ovat ihastuneet vaalennettuihin kulmakarvoihin. Vaaleampi ilme on nähty muun muassa laulaja Halseylla ja malli Kendall Jennerillä, sekä Gigi Hadidilla.

Lue myös: Oletko ihastunut Euphoria-sarjan kimaltaviin meikkeihin? Toteuta näyttävä festarilook meikkitaiteilijan vinkeillä

Lue myös: Miksi kaikki kohisevat W-tekniikasta? Helppo niksi taikoo iholle kauniin päivettyneen lookin

Lue myös: Kutiseeko päänahka? Ota asiantuntijoiden apukeinot käyttöön

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat