Kuva: AOP

Beyoncé Guinnessin ennätystenkirjan Hall of Fameen - hallussa kaikkiaan 20 ennätystä

20.09.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti on niittänyt mainetta ja saavutuksia uransa varrella.

Pop-tähti Beyoncé, 41, on raivannut tiensä maailmanennätyksiä listaavaan Guinnessin ennätyskirjaan. Eikä tämä ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Beyoncé nousee ennätyskirjaan, vaan artistilla on nimissään tällä hetkellä 20 ennätystä.

Ennätyksiä löytyy yhdestä sun toisesta kategoriasta. Beyoncé on nimetty kaikkein eniten tienanneeksi naisartistiksi. Hänellä on myös naissrtisteista eniten twiittien uudelleenjakoja sosiaalisen median alusta Twitterissä. Yhdessä puolisonsa Jay-Z:n kanssa pariskunta listataan Hollywoodin kaikkien aikojen eniten tienanneeksi pariskunnaksi.

Beyoncé on saavutustensa myötä lunastanut paikkansa Guinness World Recordsin Hall of Famessa, johon listataan kaikkien aikojen ikonisimmat ennätysten haltijat.

Aiemmin tänä vuonna artisti teki historiaa myös toisella saralla pitämällä yllään koruvalmistaja Tiffany & Co:n kalleinta kaulakorua.

Kaulakoru tunnetaan myös "historiallisena vuoden 1939 maailmannäyttely-kaulakoruna". Korua koristaa yli 80 karaatin timantti, jonka yritys on nimennyt Empire-timantiksi.

Yritys ei ole julkaissut korun myyntihintaa, mutta sen arvellaan olevan noin 20-30 miljoonan euron tietämillä.

Korussa on kaiken kaikkiaan noin 500 timanttia, ja jalokivet on istutettu platinaan.

Lue myös: Kohu Beyoncén ympärillä jatkuu: Monica Lewinsky pyytää itseään halventavan sanoituksen muuttamista

Lue myös: Beyoncé teki historiaa pukeutumalla Tiffanyn kalleimpaan kaulakoruun - luomus häikäisee

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat