Kuva: AOP

Kohu Beyoncén ympärillä jatkuu: Monica Lewinsky pyytää itseään halventavan sanoituksen muuttamista

03.08.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vuonna 2014 ilmestyneessä Partition-kappaleessa viitataan Monica Lewinskyn ja Bill Clintonin taannoiseen suhteeseen.

Pop-tähti Beyoncén uutuusalbumi Renaissance nousi otsikoihin pop-tähden luvattua muuttaa Heated-kappaleensa epäsoveliaita sanoituksia. Kappaleessa käytetään termiä "spazz", jolla viitataan henkilöihin, jolla on CP-oireyhtymä ja mielenterveysongelmia. 

Tieto sanoituksen muuttamisesta sai myös Monica Lewinskyn, 49, muistuttamaan, että myös hän on saanut tuta pop-tähden sanoituksissa.

Lewinsky nostaa asian esiin Twitterissä. Hänet mainitaan nimeltä Beyoncén vuonna 2014 ilmestyneessä Partition-kappaleessa. Artisti viittaa kappaleessa Lewinskyn 90-luvulla paljastuneeseen suhteeseen presidentti Bill Clintonin kanssa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lewinsky kirjoitti vuonna 2014 Vanity Fair - lehteen artikkelin, jossa hän kertoi suhdeskandaalin myötä häneen kohdistuneesta julkisesta häpäisemisestä. Hän viittasi jo tuolloin tekstissään Partition-kappaleeseen ehdottaen sanoituksen muuttamista.

"Nyt maskarani valuu, punainen huulipunani on levinnyt, oi, hän on niin kiimainen, hän haluaa panna. Hän avasi nappini ja hän repi paitani, hän heitti Monica Lewinskyt asulleni", Partition-kappaleessa lauletaan vapaasti suomennettuna. "Hän heitti Monica Lewinskyt asulleni" -termillä viitataan ejakulointiin.

"Luulen sinun tarkoittaneen 'hän heitti Bill Clintonit asulleni'", Lewinsky totesi artikkelissaan.

Eräs kommentoija kysyy Lewinskyltä, että onko tämä ollut asian tiimoilta yhteydessä artistiin. 

"En ole ollut. Mainitsin asian ensimmäisessä Vanity Fairin artikkelissani vuonna 2014. Se oli ensimmäinen julkinen esiintymiseni kymmeneen vuoteen. Mutta sinulla on hyvä pointti", Lewinsky vastaa Twitterissä.

Lewinsky nousi julkisuuteen vuonna 1998, kun hänen ja silloisen presidentti Clintonin välinen seksuaalinen suhde paljastui julkisuuteen. Lewinsky on kirjoittanut tapauksesta kirjan Monican tarina, joka julkaistiin vuonna 1999.

Lue myös: Beyoncé muuttaa kappaleensa sanoituksia kritiikkivyöryn johdosta - syynä loukkaava sana

Lue myös: Kelis syyttää Beyoncéa kappaleensa varastamisesta - kuuletko yhtäläisyyden?

Lue myös: Beyoncén uutuusalbumi vuoti ulos ennen aikojaan - nyt popin kuningatar kommentoi kohua

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat