Kuva: AOP

Hautajaisvieras paljastaa prinssi Harryn kauniin eleen puolisolleen - "Hän tuki Meghania"

20.09.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Kuningatar Elisabetin hautajaisissa ollut mies kertoo, että Harry halusi varmistaa Meghanin tuntevan olonsa mukavaksi.

Kuningatar Elisabet saatettiin haudan lepoon vaikuttavien seremonioiden saattelemana maanantaina 19. syyskuuta. Ensimmäinen siunaustilaisuus järjestettiin Westminster Abbey -kirkossa, jonne kokoontui noin 2000 hautajaisvieraan joukko. Yksi vieraista on nyt kertonut, millaisen kauniin eleen prinssi Harry suuntasi herttuatar Meghanille seremonian yhteydessä.

Asianajaja Pranav Bhanot oli vieraana hautajaisissa, ja nyt hän on kertonut People-lehden haastattelussa joitain yksityiskohtia seremoniasta. Hänen mukaansa Harry tuki puolisoaan Meghania kauniisti.

- Harry selvästi rauhoitteli Meghania, kun he olivat kävelleet yhdessä ja joutuivat menemään eri suuntiin. Huomasin, miten paljon Harry tuki Meghania, Bhanot kertoo.

Hänen mukaansa tuen pystyi lukemaan esimerkiksi kauniista eleestä.

- Kun he menivät eri suuntiin seremonian jälkeen, Harry antoi hänelle jämäkän kädenpuristuksen. Vaikutti siltä, että hän halusi varmistaa, että Meghan tuntee olonsa mukavaksi, Bhanot sanoo.

(kuva: AOP)

Independent kirjoittaa, että Harry ja Meghan nähtiin hautajaisten aikana istumassa käsi kädessä. Herttuapari istui toisessa rivissä kuningas Charles III:n ja kuningatarpuoliso Camillan takana. Myöhemmin Meghan kuvattiin pyyhkimässä kyyneleitä kasvoiltaan seremonian jälkeen.  

Harry ja Meghan ilmoittivat jättävänsä kuninkaalliset tehtävänsä vuonna 2020. Tätä nykyä pariskunta asuu lapsineen Yhdysvalloissa. Pari on jakanut ihmisten mielipiteitä voimakkaasti esimerkiksi antamalla paljastushaastattelun Oprah Winfreylle. Keväällä 2021 esitetyssä haastattelussa pari kritisoi brittihovia, ja Meghan esimerkiksi kertoi, ettei hovin sisällä otettu vakavasti hänen mielenterveysongelmiaan.

Lue myös: Arkkipiispalta koskettava saarna kuningatar Elisabetin hautajaisissa - toisti kuningattaren kuuluisat sanat

Lue myös: Kuningatar Elisabetista julkaistiin ennennäkemätön potretti hautajaisten alla - koruilla kaunis tarina

Lähteet: People, Independent

Kilpailut

Uusimmat