Kuva: AOP

HS: Toteutuneet unelmat eivät tehneet Pilvi Hämäläistä onnelliseksi: "Pitäisi jo jotain lisää saada"

21.09.2022 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Hämäläisen esikoiskirja julkaistaan syyskuussa.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen tekee uuden aluevaltauksen, kun hänen esikoiskirjansa Cinderella ilmestyy tänä syksynä. Ulkopuolelta saattaakin näyttää, että Hämäläinen on saavuttanut elämässään kaiken. Hän kuitenkin kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, etteivät toteutuneet unelmat silti koskaan tee pitkäkestoisesti onnelliseksi. Unelmien illuusio särkyy, kun ne toteutuvat.

- Vähän niin kuin tuossa kirjassa, Cinderella-kuivakäymäläkin on lopulta vain ihan tavallinen huussi. Varmaan kaikissa unelmissa on niin, että ne vaikuttavat hienommilta silloin kun niitä ei ole vielä saanut.

Hämäläinen kokee, että monet ongelmat hänen itsensä kanssa eivät ole ratkenneet, vaikka hienot saavutukset olisivat seuranneet toisiaan. Nälkä ei koskaan kylly.

- Sitten pitäisi jo jotain lisää saada, kirja tehtyä, ja sitten kun se kirja on tehty, niin on silleen että no mitäs nyt? Kun ei minulla ole vieläkään hyvä olla itteni kanssa. Kun ei mikkään riitä, Hämäläinen kertoo Helsingin Sanomille.

Näyttelijä jatkaa samassa artikkelissa, että myös julkinen työ on asettanut hänet uudenlaiseen asemaan, jossa on hänen mukaansa jotain samaa kuin pikkukaupunkien kaikki tuntevat kaikki -kulttuurissa.

- Kun muutin pikkupaikkakunnalta pois, luulin, että ei tarvitse vastaavaa enää kokea, koska ketään ei kiinnosta helvettiäkään. Mutta julkisuus aiheuttaakin vähän tuota samaa, Hämäläinen pohtii.

Lue myös: Pilvi Hämäläiseltä nähdään syksyllä uusi aluevaltaus: "On ollut hirveää ja hykerryttävää"

Lue myös: Pilvi Hämäläinen saa osansa someilkeilystä: 'Välillä tulee niin paha mieli, että on pakko vastata'

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat