Kuva: AOP

Johnny Depp seurustelee entisen asianajajansa kanssa - kuka on Joelle Rich?

23.09.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Maailmalle levisi hiljattain tieto pariskunnan välisestä romanssista.

Maailmalle levisi hiljattain tieto näyttelijä Johnny Deppin, 59, ja asianajajana toimivan Joelle Richin välisestä romanssista.

- Johnny ja Joelle tapailevat, lähde paljastaa Entertainment Tonight -julkaisulle.

Isobritannialainen Rich toimi Deppin asianajajana vuonna 2020 näyttelijän The Sun -lehteä vastaan käymässä oikeudenkäynnissä. Depp haastoi julkaisun oikeuteen, sillä yhdessä sen artikkelissa näyttelijää nimitettiin "vaimonhakkaajaksi." Depp hävisi oikeustaistelun.

Rich toimii Schillings Law Companyn osakkaana. Richin esittelytekstin mukaan hän on toiminut juristina yli vuosikymmenen ajan. Hänen kerrotaan toimivan erityisesti yksityisyydensuojaan liittyvissä tapauksissa.

Hän toimi niin ikään asianajajana vuonna 2018 Meghan Marklen ja Prinssi Harryn oikeudenkäynnissä, jota he kävivät Mail on Sunday -julkaisua vastaan.

Richin kerrotaan olleen aiemmin naimisissa Jonathan Richin kanssa, mutta yli vuosikymmenen kestänyt suhde on päättynyt avioeroon. Pariskunta avioitui vuonna 2011. Richin kerrotaan eronneen puolisostaan jo ennen Deppin tapaamista.

Rich nähtiin ainakin kahdesti viime keväänä Deppin ja näyttelijä Amber Heardin välisessä oikeudenkäynnissä. Hän ei tuolloin kuulunut Deppin asianajotiimiin, vaan oli paikalla osoittamassa tukea Deppille.

Lue myös: Miltä Johnny Deppin ura näyttää oikeustaistelun jälkeen? Asiantuntija vastaa

Lue myös: Johnny Depp tienasi huiman summan taideteoksillaan: "Olen aina ilmaissut tunteitani taiteen kautta"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat