Kuva: All Over Press

Miltä Johnny Deppin ura näyttää oikeustaistelun jälkeen? Asiantuntija vastaa

21.08.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Evan Nierman uskoo, että Deppille riittää jälleen töitä.

Johnny Deppin, 59, ura oli pitkään jäissä hänen ex-vaimonsa Amber Heardin, 36, syytösten vuoksi. Keväällä Depp ja Heard kohtasivat syytösten vuoksi oikeudessa ja taistelu päättyi Deppin eduksi.

Fanit ovat pohtineet nyt, kuinka Deppin uralle käy, kun hän sai puhdistettua mainettaan. Pr-yritys Red Banyanin toimitusjohtaja Evan Nierman uskoo, että Deppille riittää jälleen töitä.

- Emmeköhän voi odottaa, että portit avautuvat jälleen, kun oikeustaistelu on ohi. Olemme nähneet tästä jo ensimmäisiä merkkejä, Nierman sanoo. Depp esimerkiksi esittää Jeanne du Barry -nimisessä elokuvassa Ranskan kuningasta Ludvig XV:tä ja on keikkaillut Jeff Beckin kanssa.

- Depp sai ex-vaimoltaan paljon syytöksiä, joille ei kuitenkaan löytynyt vedenpitäviä todisteita. Depp on jälleen Hollywoodin supertähten joukossa - eli siinä joukossa, josta hänet hetkeksi syrjäytettiin, Nierman jatkaa.

Nierman myös kertoo, että Depp käytti valtavasti aikaa ja rahaa nimensä puhdistamiseen. Nyt näyttää siltä, että se kannatti.

Heard oli väittänyt ex-aviomiehensä olleen väkivaltainen heidän suhteensa aikana, mutta Depp itse kielsi kyseiset syytökset. Lopulta asiaa käsiteltiin oikeudessa, joka päättyi liki kahden kuukauden jälkeen Deppin eduksi. Valamiehistö totesi Heardin syylliseksi Deppin kunnianloukkaukseen ja hänet määrättiin korvamaan ex-aviomiehelleen 15 miljoonaa dollaria. Myöhemmin kyseinen korvaussumma alennettiin 10,4 miljoonaan dollariin.

Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin ja Depp määrättiin maksamaan entiselle vaimolleen kaksi miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia.

Lue myös: Mads Mikkelsen ehdottaa, että Johnny Depp palaisi Ihmeotukset-rooliinsa: "En voinut kopioida häntä"

Lue myös: Johnny Depp ohjaa elokuvan 25 vuoden tauon jälkeen: "Tarina, johon kaikki katsojat voivat samaistua"

Lue myös: Amber Heardin entinen yksityisetsivä ei kyennyt löytämään törkyä Johnny Deppistä - puolustaa silti Aquaman-tähteä

Lähde: Cinemablend, Insider

Kilpailut

Uusimmat