Kuva: AOP

Hailey Bieber kommentoi Met-gaalakohua - "En huomannut, että he huusivat Selenan nimeä"

29.09.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Eräs fanijoukko oli alkanut huutamaan gaalassa Selena Gomezin nimeä, kun Justin ja Hailey Bieber poseerasivat kameroille.

Hailey Bieber, 25, ja Justin Bieber, 28, viettivät vastikään neljättä hääpäiväänsä. Pariskunta on selvinnyt tänä vuonna yhdessä läpi monesta vaikeasta paikasta. Aiemmin tänä vuonna Justin Bieberin harmina on ollut kasvohalvaus, jonka vuoksi hän on joutunut perumaan keikkojaan. Myös Hailey Bieber kärsi terveysongelmista tänä keväänä, kun hän joutui sairaalahoitoon aivoveritulpan vuoksi.

Yksi asia, joka Bieberien suhdetta on vaivannut jo vuosia, ovat tuhannet fanit, jotka ovat vaatineet Justin Bieberiä palaamaan yhteen eksänsä Selena Gomezin kanssa. Hailey puhui asiasta tuoreessa Call Her Daddy -podcastissa. 

- Ihmiset ovat niin pakkomielteisiä siitä, että Justinin ja Selenan pitäisi olla yhdessä. Olitko ikinä Justinin kanssa romanttisesti yhdessä silloin, kun hän oli Selenan kanssa? juontaja Alex Cooper kysyy.

- On olemassa totuus. Kun minusta tehdään tarinoita, niin ihmiset keksivät vaikka ja mitä. Internetissä kasataan palapelejä huhuista ja silloin tehdään vääriä johtopäätöksiä, Hailey vastaa.

Vuoden 2021 Met-gaalassa nähtiin ikävä kohtaus. Eräs fanijoukko oli nimittäin alkanut huutamaan Selena Gomezin nimeä, kun Justin ja Hailey Bieber poseerasivat kameroille. Nyt Hailey oikaisee huhuja. 

- En tiennyt paikan päällä, mitä on tapahtunut, sillä näin videot vasta jälkikäteen. Ihmiset luulivat, että Justin yritti lohduttaa minua ikävämielisten huutojen keskellä, mutta se ei ole totuus. Oikeasti minulla oli vain jotain silmässäni, Hailey kommentoi haastattelussa.

- En siis siellä huomannut, huusivatko he hänen [Selenan] nimeä vai mitä. Kun näin videon jälkikäteen, niin ajattelin, että tämä on todella syvältä. Minusta se oli todella epäkunnioittavaa. Olen kuitenkin saanut niin paljon lokaa niskaani, että osa minusta osaa pitää tuota vain metelinä ympärillä, hän jatkaa. 

Lue myös: Justin Bieber naimisissa neljä vuotta - hempeili vaimonsa kanssa suloisesti somessa

Lue myös: Juuri Suomessa vieraillut Justin Bieber keskeyttää taas kiertueensa - "Tarvitsen aikaa levätä"

Lähde: E! News, Call Her Daddy

Kilpailut

Uusimmat