Kuva: AOP

Justin Bieber naimisissa neljä vuotta - hempeili vaimonsa kanssa suloisesti somessa

15.09.2022 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Justin Bieber ja Hailey Bieber kirjoittivat toisistaan kauniisti Instagramissa.

Supertähti Justin Bieber, 28, ja malli Hailey Bieber, 25, viettivät eilen 14. syyskuuta neljättä hääpäiväänsä. Pariskunta onkin julkaissut hääpäivän kunniaksi omilla Instagram-tileillään liikuttavat julkaisut, joissa kaksikko kehuu toisiaan hyvin kauniilla sanoilla ja julkaisuista suorastaan hehkuu rakkaus.

Justin Bieber julkaisi omalla tilillään suloisen mustavalkoisen kuvan, jossa hän ja hänen vaimonsa makoilevat ilmeisesti sängyllä, ja heillä on pieni koira välissään. Hailey pitelee koiraa hellästi, ja molemmilla on iloinen ilme kasvoillaan.

"Hyvää vuosipäivää parhaalle ystävälleni ja vaimolleni.. Kiitos, kun teet minusta kaikin tavoin paremman", Bieber kirjoittaa rakkaastaan.

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hailey Bieber sen sijaan on julkaissut useamman kuvan sarjan Instagram-tililleen, ja ensimmäinen kuva on näyttävä otos hääpäivältä. Hailey on pukeutunut upeaan häämekkoon ja pitkään huntuun, Justinilla taas on päällään musta puku. Pari suukottaa toisiaan kuvassa, ja kuvan alalaidassa näkyy teksti "Kunnes kuolema meidät erottaa", joka lukee Haileyn näyttävän häämekon pitkässä helmassa. 

"Neljä vuotta naimisissa kanssasi. Kaunein ihminen, jonka olen koskaan tuntenut... Elämäni rakkaus. Kiitos jumalalle sinusta", Hailey Bieber kirjoittaa koskettavasti aviomiehestään.

Julkaisun muissa kuvissa pariskunta nähdään rennoissa yhteiskuvissa, ja kahdessa viimeisessä kuvassa pariskunta suukottaa jälleen toisiaan suloisesti. Voit katsoa julkaisun kaikki kuvat alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta on selvinnyt tänä vuonna yhdessä läpi monesta vaikeasta paikasta. Aiemmin tänä vuonna Justin Bieberin harmina on ollut kasvohalvaus, jonka vuoksi hän on joutunut perumaan keikkojaan. Myös Hailey Bieber kärsi terveysongelmista tänä keväänä, kun hän joutui sairaalahoitoon aivoveritulpan vuoksi

Lue myös: JoJo Siwa täräytti julki Justin Bieberin tylyn kommentin sometähdelle - video TikTokissa huvittaa

Lue myös: Some ihastui Spider-Bieberiin - tähtiartistin toivotaan olevan seuraava Marvel-supersankari

Lue myös: Julkkisparit antautuivat estottomille suudelmille Grammy-gaalan punaisella matolla - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat