Kuva: YouTube

Suomalaiset The Walking Dead -fanit äänestivät sarjan suosikkihahmon - yllättääkö ykkönen?

03.10.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Walking Deadin päätös on katsottavissa Disney+-palvelussa.

The Walking Deadin päätös, eli 11. kauden kolmas osa, on katsottavissa Disney+ -palvelussa. Disney selvitti suosikkisarjan kunniaksi fanien mielipiteitä sarjasta 11 tuotantokauden ajalta.

Ylivoimainen enemmistö (53 prosenttia) vastaajista valitsi Norman Reedusin esittämän Daryl Dixonin suosikkihahmokseen. Andrew Lincolnin esittämä pitkäaikainen päähahmo, Rick Grimes, sijoittui toiseksi 17 prosentin osuudella, ja Jeffrey Dean Morganin esittämä Negan oli kolmas saaden 8 prosenttia äänistä.

Kysyttäessä, mikä on ollut sarjan mieleenpainuvin hetki, peräti 59 prosenttia kertoi sen olevan kohtaus 7. kauden avausjaksossa, jossa Glenn ja Abraham tulevat tutuksi Neganin Lucille-pesäpallomailan kanssa

Fanien suosikkipahikseksi valikoitui Negan peräti 78 prosentin vastaajamäärällä, ja toiselle sijalle pääsi sarjan 3. ja 4. kausilla David Morisseyn esittämä Philip The Governor Blake, joka sai 13 prosenttia annetuista äänistä. Samantha Mortonin esittämä Alpha oli sijalla kolme 6 prosentin vastaajaosuudella.

The Walking Dead on niittänyt menestystä vuodesta ilmestymisvuodestaan 2010 alkaen. Se on saanut useita Golden Globe -ehdokkuuksia sekä parhaasta maskeerauksesta myös Emmy-palkinnon.

Lue myös: The Walking Dead -näyttelijä kuollut 31-vuotiaana

Lue myös: The Walking Dead -tähti jyrähtää fanien menneen aivan liian pitkälle: "Pelkästään paskamaista"

Kilpailut

Uusimmat