Kuva: Lars Johnson

Temptation Island Suomi -ohjelman pariskunnat julki - mukana tangokuningatar

04.10.2022 12:52 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pariskuntia viettelee tällä kertaa 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät varattujen päät pyörälle Marbellan upeissa maisemissa.

Suositun Temptation Island Suomen 11. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 19. lokakuuta kello 21.

Pariskuntia viettelee tällä kertaa 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät varattujen päät pyörälle Marbellan upeissa maisemissa. Voit lukea sinkkuesittelyt täältä ja täältä.

Nyt ohjelman parit on myös julkistettu. Voit lukea esittelyt alta.

Leenu, 26, ja Arttu, 28, Lahti (6 vuotta yhdessä)

(kuva: Lars Johnson)

Leenun ja Artun suhteessa rakastetaan toista juuri sellaisena omana outoutenaan kuin toinen on. He ottavat elämän vastaan päivä kerrallaan jakaen yhteisen kodin ja työpaikan. Nämä baarimikot kohtasivat viihteellä, kun Arttu kirjoitti Leenulle viestin kuittiin.

Nyt suhteen vakiinnuttua Arttu etsii varmistusta Leenun pyyteettömään rakkauteen, eikä vielä vuosienkaan jälkeen ole päässyt epäilystä, että voiko Leenu oikeasti rakastaa hänen kaltaistaan ”hökälettä”? Leenu puolestaan on tyytyväinen, sillä Artussa on se jokin joka kolahtaa. Leenu on tullut miesten kanssa juttuun aina, mutta rakastuminen on ainutkertaista.

Nina, 33, ja Johan, 44, Koskeenpää (3 vuotta yhdessä)

(kuva: Lars Johnson)

Ninaa ei pidätellyt mikään, kun hän kirjoitti unelmien prinssilleen Maajussille morsian -ohjelmaan. Kirje löysi tiensä suoraan Johanin sydämeen ja ohjelmaan osallistuminen jäi sikseen. Paria yhdistää omintakeinen huumori ja mentaliteetti.

Yrittäjäperheen tyttärenä Nina ei kuitenkaan ymmärrä, miten tässä näin kävi: lapsena hän kaipasi aikaa ja huomiota vanhemmiltaan ja nyt työnarkomaanilta puolisoltaan. Puutarha-alan tutkintoa opiskeleva Nina haaveilee harmonisesta rakkaudesta ja tiiviistä ydinperheestä, mutta Johan tuntuu olevan saavuttamattomissa työmaallaan. Johan myöntää tilanteen haasteellisuuden, mutta yrityksen on pyörittävä.

Julia, 25, ja Semi, 23, Oulu (4 vuotta yhdessä)

(kuva: Lars Johnson)

Nuoripari Semi ja Julia täydentävät toisiaan. Vaikka pientä nahistelua ja kilpailua suhteessa riittää, on pari löytänyt toisistaan arjen harmonian. Baarissa työskentelevä Julia toivoisi Semin nousevan sohvalta innostumaan elämästä yhdessä. Semi taas on kyllästynyt työuraansa kaupan kassalla ja tarvitsisi aikaa omille ajatuksilleen.

Pari on viittä vaille sinetöimässä yhteisen tulevaisuutensa asuntokaupoilla, mutta viimeinen kortti on vielä kääntämättä. Suhdetta varjostaa alkuaikojen vispilänkaupat, koston kierteet ja mykkäkoulut. Yhteistä koiraa lenkitetään kimpassa, mutta kuka todellisuudessa taluttaa ja ketä? Matkan Temptation Islandille on määrä mitata parin yhteinen luottamus ja vahvistaa heidän itsetuntoaan yksilöinä.

Pirita, 37, ja Mika, 33, Seinäjoki (3 vuotta yhdessä)

(kuva: Lars Johnson)

Tangokuningatar Pirita luki tangofinaalin jälkeen lehdestä tavanneensa elämänsä miehen, vaikka Tinderissä tavattu Mika oli seuraamassa finaalia "kaverina". Aktiivinen elämä esiintymislavoilla ja arkitöissä saa vastarakastuneiden suhteen toisinaan koetukselle. Kirvesmies Mika kiertelee mukana Piritan keikkareissuilla ja kiireen keskellä hän remontoi yhteistä kotia.

Romantiikka näkyy suhteessa pienin arkiteoin ja karkkiostoksin, mutta yhteistä läsnäolevaa aikaa toiselle on vaikea saavuttaa. Elämää syvällisesti pohtiva Pirita rakastaisi keskusteluja saunan lauteilla, mutta Mika rentoutuisi mieluiten hiljaa nautiskellen. Suhdetta varjostaa myös kolmas osapuoli, joka tekee yhteisestä ajasta entistäkin haasteellisempaa: puhelin.

Lue myös: Temptation Island Suomen miessinkut julki - "En oo perso makeelle, mutta piirakka maistuu aina"

Lue myös: Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet naissinkut, mukana OnlyFans-malli - "Tulin hieromaan teidät jäykäksi"

Kilpailut

Uusimmat