Kuva: AOP / Shutterstock

Sarah Michelle Gellarin lapset eivät saa käyttää sosiaalista mediaa - näyttelijä kertoo syyn

06.10.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gellarin mielestä lapsilla pitää olla rajoja.

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar, 45, sanoo, että hänen ja hänen puolisonsa Freddie Prinze Jr:n, 46, lapset, Charlotte, 13, ja Rocky, 10, eivät saa käyttää sosiaalista mediaa.

- Heillä ei ole omia tilejä. Joskus he saavat katsoa, mitä siellä tapahtuu, mutta meidän aikuisten puhelimilla. He eivät tietenkään ole tästä iloisia ja sanovat, että olemme tiukkoja vanhempia, Gellar kertoo.

- Tuossa iässä mikään ei ole yhtä hyvä asia kuin Ryhmä Hau! Sosiaalinen media on paikka, jota lasten on todella vaikea käsitellä, Gellar jatkaa. 

Gellarin mielestä lapsilla pitää olla rajoja.

- Emme halua olla tietenkään ilkeitä, vaan haluamme asettaa rajat ja säännöt ja kun he oppivat, että elämässä on sääntöjä, he menestyvät. 

Sarah Michelle Gellar muistetaan monista eri elokuvista ja varsinkin Buffy, vampyyrintappaja (eng. Buffy the Vampire Slayer) -sarjasta, joka oli suosittu yhdysvaltalainen televisiosarja, jota tehtiin vuodesta 1997 vuoteen 2003.

Sarja kertoo Buffy Summersista, joka taistelee pimeyden voimia vastaan. Buffyn vihollisina nähdään vampyyrien lisäksi muun muassa demoneita ja muita hirviöitä.

Nykyään Gellar on myös suosittu somepersoona, jolla on pelkästään Instagramissa yli 4,1 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Robin Williamsin kuolema pakotti Sarah Michelle Gellarin pitämään tauokoa uraltaan - kertoo syyn

Lue myös: Muistatko Buffy, vampyyrintappaja -sarjan päätähden? Nykyään suosittu somepersoona

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat