Kuva: AOP / Shutterstock

Robin Williamsin kuolema pakotti Sarah Michelle Gellarin pitämään tauokoa uraltaan - kertoo syyn

24.08.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Sarah Michelle Gellarin mukaan hänellä ja Robin Williamsilla oli erityinen side.

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar, 45, puhuu tarvitsemastaan tauosta ystävänsä ja kollegansa Robin Williamsin kuoleman jälkeen.

- Olen tehnyt töitä koko ikäni, Gellar kertoo People-julkaisulle.

- Sain lapsia aivan Robinin kuoleman jälkeen, niin minulla oli niin paljon asioita käsiteltävänä, että tarvitsin taukoa, näyttelijä jatkaa.

Gellar näytteli Williamsin kanssa The Crazy Ones -komediasarjassa vuosina 2013-2014. Sarja oli Williamsin viimeinen televisiorooli ennen hänen kuolemaansa vuonna 2014. Williams menehtyi itsemurhan seurauksena 63-vuotiaana.

Gellarin mukaan hänellä ja Williamsilla oli erityinen side: hänen mukaansa Williams inspiroi häntä viettämään aikaa lastensa kanssa. Näyttelijällä kaksi lasta.

- Minun täytyy olla osa lasteni elämää heidän varhaisina vuosinaan. Tarvitsisin tauon, jotta pystyin olemaan sellainen vanhempi, jollainen haluan olla, näyttelijä pohtii haastattelussa.

Buffy, vampyyrintappaja -sarjasta julkisuuteen noussut näyttelijä alkoi kuitenkin kaipaamaan työtään. Hän halusi palata näyttelemään sellaiseen projektiin, joka todella puhuttelisi sekä häntä että yleisöä.

Sarah Michelle Gellar ja Robin Williams vuonna 2013. (kuva: AOP / Shutterstock)

Gellar tullaan näkemään uudessa Wolf Pack -sarjassa, jossa hän näyttelee tuhopolttoa tutkivaa Kristin Ramsayta. Hän toimii myös sarjan tuottajana.

Näyttelemisen lisäksi Gellar tunnetaan myös tekemästään hyväntekeväisyystyöstä. Hän tekee hyväntekeväisyyttä Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalla.

- Puolisoni aina vitsailee, että teen näyttelijäntyötä mahdollistaakseni hyväntekeväisyystyöni. Jos voisin lahjoittaa kaiken vapaa-aikani, tekisin sen. Yksi asia, josta todella pidän hyväntekeväisyystyössä on se, että siinä on suora yhteys. Siinä on kyse ihmisyydestä. Gellar valottaa hyväntekeväisyystyön merkitystä itselleen.

Gellar on naimissa näyttelijä Freddie Prinze Jr:n kanssa. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran vuonna 1997, mutta heidän suhteensa alkoi vuonna 2000. Vuonna 2002 pariskunta meni naimisiin Meksikossa.

Lue myös: Muistatko Buffy, vampyyrintappaja -sarjan päätähden? Nykyään suosittu somepersoona

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Sarah Michelle Gellar ihastutti suloisessa Halloween-tyylissä - katso ohjevideo

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat