Kuva: AOP

Brad Pittin asianajaja vastaa Angelina Jolien syytöksiin - 'Hän ei ota kontolleen mitään, mitä ei ole tehnyt'

07.10.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Angelina Jolie väitti hiljattain Brad Pittin kuristaneen yhtä perheen lapsista vuonna 2016.

Näyttelijä Brad Pitt vastaa entisen puolisonsa, näyttelijä Angelina Jolien hiljattain esittämiin pahoinpitelysyytöksiin.

Jolie jätti hiljattain oikeuteen kanteen, jossa hän väittää Pittin kuristaneen yhtä perheen lapsista vuonna 2016.

Jolie kuvailee jättämässään kanteessa Pittin väittäneen Jolien olevan "liian huomioonottava" pariskunnan lapsia kohtaan. Asiakirjojen mukaan Pitt oli yrittänyt käydä käsiksi yhteen pariskunnan lapsista, kun lapsi oli puolustanut äitiään välikohtauksen aikana. 

"Kun yksi lapsista puolusti verbaalisesti Jolieta, Pitt syöksyi lapsensa kimppuun. Jolie yritti pysäyttää Pittin tarttumalla häneen takaapäin", asiakirjassa kuvaillaan. 

Kanteen mukaan tilanne oli kehkeytynyt fyysiseksi Pittin ja Jolien välillä, ja asiakirjoissa kuvaillaan lasten olleen peloissaan ja itkeneen. Pittin kuvaillaan kuristaneen yhtä lapsista ja lyöneen toista.

Pittin asianajaja Anne Kinleyn E! News -viihdejulkaisulle toimittamassa lausunnossa todetaan, etteivät uudet väitteet pidä paikkaansa.

- Brad on ottanut vastuun teoistaan ensimmäisestä päivästä alkaen, toisin kuin toinen osapuoli, mutta hän ei aio ottaa kontolleen mitään sellaista, mitä hän ei ole tehnyt. Hän on ollut kaikenlaisten henkilökohtaisten hyökkäysten ja harhaanjohtavien tietojen levittämisen kohteena, lausunnossa todetaan.

- Onneksi viranomaiset, joita asian toinen osapuoli on yrittänyt viimeisen kuuden vuoden aikana kääntää häntä vastaan, ovat tehneet omat, itsenäiset päätöksensä, asianajaja jatkaa lausunnossa.

Pitt haastoi entisen puolisonsa hiljattain oikeuteen, sillä Jolie oli myynyt osuutensa entisen pariskunnan yhteisestä Miraval-viinitilasta venäläiselle oligarkille Yuri Sheflerille ilman Pittin suostumusta.

Vuonna 2016 eronneen pariskunnan ero on ollut myrskyisä. Viinitilaa koskevan kiistan lisäksi pariskunta on kiistellyt muun muassa lastensa huoltajuudesta. Jolie vaati taannoin kuuden lapsen yksinhuoltajuutta itselleen, mutta tuomari päätti pariskunnan yhteishuoltajuudesta syksyllä 2021.

Entiselle avioparilla on kuusi yhteistä lasta: Maddox, 21, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, sekä 14-vuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.

Lue myös: Angelina Jolien ja Brad Pittin taistelu viinitilasta jatkuu - Jolie jätti 250 miljoonan vastakanteen

Lue myös: Kaikki Angelina Jolien ja Brad Pittin lentokoneriidasta - avioero vain päiviä riidan jälkeen

Lue myös: Angelina Jolie väittää Brad Pittin kuristaneen yhtä lapsista lentokonevälikohtauksen aikana

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat