Kuva: AOP

Angelina Jolie väittää Brad Pittin kuristaneen yhtä lapsista lentokonevälikohtauksen aikana

05.10.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Uudet syytökset käyvät ilmi Angelina Jolien jättämästä vastakanteesta.

Näyttelijä Angelina Jolie, 47, on esittänyt uusia syytöksiä entistä puolisoaan, näyttelijä Brad Pittiä, 58, vastaan.

Jolien syytökset liitttvät vuonna 2016 tapahtuneeseen lentokonevälikohtaukseen, joka tapahtui vain päiviä ennen parin eroa. Voit lukea lisätietoa välikohtauksesta täältä.

Pitt haastoi Jolien oikeuteen tämän myytyä osuuteensa entisen pariskunnan yhteisestä Miraval-viinitilasta venäläiselle oligarkille Yuri Sheflerille. Jolie kuvailee vastakanteessaan lentokonevälikohtauksen tapahtumia.

Jolie kuvailee jättämässään vastakanteessa Pittin väittäneen Jolien olevan "liian huomioonottava" pariskunnan lapsia kohtaan. Asiakirjojen mukaan Pitt oli yrittänyt käydä käsiksi yhteen pariskunnan lapsista, kun lapsi oli puolustanut äitiään välikohtauksen aikana. 

"Kun yksi lapsista puolusti verbaalisesti Jolieta, Pitt syöksyi lapsensa kimppuun. Jolie yritti pysäyttää Pittin tarttumalla häneen takaapäin", asiakirjassa kuvaillaan. 

Kanteen mukaan tilanne oli kehkeytynyt fyysiseksi Pittin ja Jolien välillä, ja asiakirjoissa kuvaillaan lasten olleen peloissaan ja itkeneen. Pittin kuvaillaan kuristaneen yhtä lapsista ja lyöneen toista.

Asiakirjojen mukaan lentokoneen laskeuduttua Jolie oli kertonut Pittille vievänsä pariskunnan lapset hotelliin, jonka seurauksena Pitt oli huutanut Jolielle ja tönäissyt vaimoaan.

Pian lentokonevälikohtauksen jälkeen avioerohakemuksen jättäneellä pariskunnalla on kuusi yhteistä lasta: Maddox, 21, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, sekä 14-vuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.

Lue myös: Angelina Jolien ja Brad Pittin taistelu viinitilasta jatkuu - Jolie jätti 250 , miljoonan vastakanteen

Lue myös: FBI:n raportti avaa yksityiskohtia Brad Pittin ja Angelina Jolien välisestä väkivaltatilanteesta

Lue myös: Kaikki Angelina Jolien ja Brad Pittin lentokoneriidasta - avioero vain päiviä riidan jälkeen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat