Kuva: AOP

Kanye West vietti aikaa eksänsä kanssa

10.10.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Silminnäkijöiden mukaan kaksikolla oli positiivinen tunnelma ja he muun muassa nauttivat illallista yhdessä.

Räppäri Kanye West, 45, vietti aikaa eksänsä Vinetrian, 22, kanssa Kaliforniassa muutama päivä sitten, uutisoi Hollywood Life -julkaisu.

West ja Vinetria bongattiin läheisissä tunnelmissa hotellin aulasta. Silminnäkijöiden mukaan kaksikolla oli positiivinen tunnelma ja he muun muassa nauttivat illallista yhdessä. Sitä ei tiedetä, oliko kaksikko viettänyt yötä samassa huoneessa.

Vinetria ja West seurustelivat muutaman kuukauden viime vuoden lopulla. Tämän jälkeen West löysi rinnalleen näyttelijä Julia Foxin, 32. Muutaman kuukauden seurustelun jälkeen myös West ja Fox erosivat.

Vinetria on malli, jota seuraa Instagramissa yli 460 000 ihmistä. Voit katsoa kuvia alta tai tästä.

West ja hänen pitkäaikainen kumppaninsa Kim Kardashian erosivat helmikuussa 2021. Vastikään West ilmoitti, että hän on ihastunut Kardashianin siskon Kylie Jennerin parhaaseen ystävään, Anastasia "Stassie" Karanikolaouhin.

"Koko maailma tietää, että minulla on ihastus Stassieta kohtaan, mutta Victoria oli myös mahtava", West muun muassa kirjoitti Hollywood Life -julkaisun mukaan ja viittasi Pariisin muotiviikkoihin, joissa esiintyi malli Victoria Villarroel.

Lue myös: Kanye West ilmoittaa olevansa ihastunut Kylie Jennerin parhaaseen ystävään

Lue myös: Kanye West jatkaa Kim Kardashianin asujen kritisointia - menisi mieluummin vankilaan kuin pitäisi yhtä asuista

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat