Kuva: AOP

Kanye West ilmoittaa olevansa ihastunut Kylie Jennerin parhaaseen ystävään

07.10.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kylie Jenner on Westin entisen puolison Kim Kardashianin sisko. Jenner tai Karanikolaou eivät ole kommentoineet Westin ulostuloa.

Räppäri Kanye West, 45, hämmentää sosiaalisessa mediassa. West nimittäin ilmoitti, että hän on ihastunut Kylie Jennerin, 25, parhaaseen ystävään Anastasia "Stassie" Karanikolaouhin, 25.

"Koko maailma tietää, että minulla on ihastus Stassieta kohtaan, mutta Victoria oli myös mahtava", West muun muassa kirjoitti Hollywood Life -julkaisun mukaan ja viittasi Pariisin muotiviikkoihin, joissa esiintyi malli Victoria Villarroel.

Kylie Jenner on Westin entisen puolison Kim Kardashianin sisko. Jenner tai Karanikolaou eivät ole kommentoineet Westin ulostuloa.

West ja Kardashian erosivat helmikuussa 2021. Heillä on kuuden vuoden mittaisesta avioliitostaan neljä yhteistä lasta.

Anastasia Karanikolaou on malli ja sosiaalisen median tähti. Instagramissa naisella on peräti 10,6 miljoonaa seuraajaa ja YouTubessa 773 000 seuraajaa. Naisen somekanavat täyttyvät erilaisista asukuvista, ja satunnaisesti hän kuvaa elämästään vlogeja. Tähden yksi suosituimmista videoista käsittelee hänen kauneusleikkauksiaan, joista hän on ollut todella avoin. 

Näet kuvia Karanikolaousta alta tai täältä.

Lue myös: Kuka on Kylie Jennerin seurassa usein nähty kaunotar? Kaksikko ollut ystäviä jo 9 vuoden ajan

Lue myös: Kylie Jenner twerkkasi bikineissä ja jakoi somen mielipiteet: "Miksi tämä on niin kiusallista?"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat