Kuva: AOP

Bruce Willisin vaimo jakoi hellyyttävän videokoosteen perheen kesästä - näyttelijä nauttii ajasta lastensa kanssa

17.10.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Bruce Willisin perhe kertoi maaliskuussa näyttelijän sairastuneen afasiaan.

Näyttelijä Bruce Willisin, 67, vaimo Emma Heming Willis, 44, on jakanut sosiaalisessa mediassa koosteen perheen kuluneesta kesästä.

Suloisella videolla Willis nähdään muun muassa viettämässä aikaa tyttäriensä Mabel Rayn, 10, sekä Evelyn Pennin, 8, kanssa. Videolla näyttelijä naurattaa tyttäriään tanssiliikkeillään ja kantaa heitä reppuselässä. Perhe käy myös metsäretkellä ja katsoo yhdessä suosittua Stranger Things -sarjaa.

"Emme usko täydellisyyteen, mutta kesä 2022 oli aika lähellä sitä. Itseasiassa se oli taianomainen", Emma kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Muun muassa Die Hard -elokuvista tunnetun Willisin perhe kertoi näyttelijän vetäytyvän näyttelijäntyöstään, sillä näyttelijä on sairastunut afasiaan.

Afasia on aivoperäinen puhehäiriö, joka aiheuttaa vaikeuksia puheen tuottamisessa ja ymmärtämisessä. Terveyskirjaston mukaan afasia johtuu tyypillisesti aivoverenkiertohäiriöstä.

Willisillä on Mabelin ja Evelynin lisäksi kolme yhteistä lasta entisen puolisonsa, näyttelijä Demi Mooren, 59, kanssa: Rumer, 33, Scout, 30 sekä Tallulah, 28.

Lue myös: Afasia voi viedä puhekyvyn - myös nämä julkisuuden henkilöt ovat kärsineet sairaudesta

Lue myös: Bruce Willis on sairastunut vakavasti - lopettaa uransa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat