Kuva: AOP

Harry Potter -tähdet muistelevat menehtynyttä Robbie Coltranea: "Hänellä oli jättiläismäinen sydän"

17.10.2022 20:15 - Iiro Myllymäki

Muun muassa pääosanesittäjä Daniel Radcliffe on jakanut lämpimiä muistoja Hagridin näyttelijästä.

Harry Potter -elokuvien tähdet ovat muistelleet menehtynyttä Robbie Coltranea sosiaalisessa mediassa. Coltrane näytteli elokuvissa Hagrid-hahmoa. Brittinäyttelijä menehtyi 72 vuoden ikäisenä skotlantilaisessa sairaalassa.

Harry Potter -elokuvien nimihahmoa esittänyt Daniel Radcliffe muisteli Coltranea lämpimästi medialle antamassaan tiedotteessa.

- Robbie oli yksi hauskimmista ihmisistä, joita olen tavannut. Hän nauratti meitä kuvauksissa aina, kun olimme lapsia. Minulla on erityisen lämpimiä muistoja Azkabanin vangin kuvauksista, kun pakoilimme kaatosadetta Hagridin mökissä tuntien ajan. Hän kertoi tarinoita ja vitsejä pitääkseen tunnelman hyvänä, Radcliffe muisteli.

Robbie Coltrane vuonna 2013 (kuva: AOP)

Myös Ron Weasleyta näytellyt Rupert Grint on kirjoittanut Coltranesta sosiaalisessa mediassa.

”Robbie oli elämässä juuri sellainen kuin Hagrid oli kirjoissa – lämmin, myötätuntoinen ja hulvattoman hauska. Hänellä oli jättiläismäinen sydän, ja hän piti meistä huolta vielä vuosikymmeniä myöhemmin”, Grint kirjoittaa.

Kirjoituksensa yhteyteen Grint on jakanut kuvan Coltranesta Hagridin roolissa. Päivityksen voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Myös Hermionen roolissa nähty Emma Watson on jakanut omat muistonsa miehestä. Watson jakoi mietteitään Instagramin tarinoissa.

”Tulen kaipaamaan suloisuuttasi, lempinimiäsi, lämpöäsi, nauruasi ja halauksiasi. Teit meistä perheen. Olit perheenjäsen meille. Kukaan ei olisi voinut olla parempi Hagrid. Sinun ansiostasi oli ilo olla Hermione”, Watson kirjoitti Insiderin mukaan.

Robbie Coltrane näytteli Rubeus Hagridia kaikissa kahdeksassa Potter-elokuvassa. Lisäksi hänet nähtiin esimerkiksi James Bond -elokuvissa 007 ja kultainen silmä sekä Kun maailma ei riitä.

Lue myös: Edesmennyt Harry Potter -tähti meinasi lopettaa elokuvasarjassa - lopulta mieli muuttui

Lue myös: Harry Potterista tutun huispauksen lajiliitot vaihtavat pelin nimen - syynä JK Rowlingin kommenttit

Lähteet: Insider, BBC

Kilpailut

Uusimmat