Kuva: AOP/Pasi Murto

Krisse Salminen ei ole koskaan haaveillut vakavammista rooleista: "Hassuttelu on mun juttu"

22.10.2022 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Salminen nähdään ensi-iltansa saavassa Huvituttaako Revyyssä.

Koomikko Krisse Salminen hauskuuttaa yleisöä seuraavaksi Suomen Komediateatterin Huvituttaako Revyyssä. Vaikka Salminen on noussut lavalle kymmenet kerrat, hän kertoo, että koskaan ei ole tullut vastaan tilannetta, että kukaan yleisössä ei nauraisi.

- Toi mua ei ole koskaan jännittänyt, että nauraako kukaan. Väitän, että aina on nauranut, jos ei heti, niin jossain vaiheessa. Ikinä en ole lähtenyt lavalta pois niin, että kukaan ei olisi nauranut, Salminen muistelee.

Voit kuunnella Salmisen haastattelun alta tai Podplaysta.

Salminen jatkaa, että esiintymisessä toki jännittävät muut asiat. Varsinkin yksin lavalle mennessään hän kantaa huolta myös asioista, jotka voivat mennä pieleen.

- Jännittää edelleen kaikki stand up -keikat, joilla olen yksin. Siinä jännittää, että yht'äkkiä tulee hirveä bläkäri eikä muista mitään tai joku yleisöstä on päihtynyt ja alkaa rettelöimään, mitä tapahtuu todella harvoin, Salminen kuvailee.

Ei kaipuuta vakavampien roolien pariin

Salminen on tunnettu nimenomaan hauskoista jutuistaan ja ihmisten naurattamisesta. Hän kertoo, ettei pode minkäänlaista kriisiä siitä, ettei ole tehnyt juurikaan vakavampia rooleja. Hän on aina tiennyt juuri hassuttelun olevan oma juttunsa. Yksi syy siihen voi olla, että Salminen ei ole varsinaisesti pitänyt itseään näyttelijänä.

- En ole käynyt teatterikoulua enkä koe itseäni näyttelijäksi, vaikka teenkin sitä, Salminen toteaa. 

Sen sijaan hassuttelu on aina tuntunut hänestä omalta jutulta eikä pyrkimystä muuhun ole ollut. 

- Itse olen aloittanut tällä hassuttelulla ja huumorilla, ei ole alunperinkään ollut tarvetta tehdä muuta. Tämä on mun juttu. Sitten on tullut plussana kaikki muu, mitä saa tehdä, mutta ei ole paineita. En oikeastaan ota paineita mistään, koska sitten alkaisi ahdistaa koko elämä, Salminen kertoo.

Huvituttaako Revyy pyörii Helsingin Peacock-teatterilla. Salmisen haastattelun kokonaisuudessaan voit kuunnella Podplaysta.

Lue myös: Kiti Kokkonen ei tiedä, haluaako nähdä Spede-elokuvaa: "Se liippaa niin läheltä"

Lue myös: Niina Lahtinen kertoo olevansa synnynnäisesti aina huumoritaajuudella: "Olen hirveän hauska ihminen"

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat