Kuva: Discovery+

Suomalaiset julkkisäidit päästävät katsojat koteihinsa - suosikkiohjelma jatkuu marraskuussa

18.10.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nelikko on kuvannut sarjaa varten todellista elämäänsä ja arkeaan niin iloineen, kriiseineen kuin onnenhetkineenkin.

Discovery+-palvelun lämminhenkinen ja rohkea reality Gossip Moms Suomi seurasi viime syksynä tunnettujen suomalaisten äitien perhearkea lähietäisyydeltä.

Nyt katsojien suosikiksi noussut sarja saa toivottua jatkoa uuden toisen tuotantokauden myötä. Sarjan päätähtinä jatkavat ensimmäisellä kaudella nähdyt, useista tv-ohjelmista ja lehtiotsikoista tutut Sini Ariell, Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen. Uutena kasvona mukaan liittyy kauneusalan yrittäjä ja DJ Suvi Pitkänen. Kalinainen ja  Karjalainen juontavat yhdessä myös suosittua Mamma Mia -podcastia

Nelikko on kuvannut sarjaa varten todellista elämäänsä ja arkeaan niin iloineen, kriiseineen kuin onnenhetkineenkin. Äidiksi tuleminen ja vanhemmuus ovat elämän mullistavia asioita. Oman haasteensa tuo jatkuva tasapainoilu yksityisen ja julkisen elämän välimaastossa sekä ulkopuolinen kritiikki, jolta kukaan päähenkilöistä ei välty.

Jaksoissa puhutaan avoimesti muun muassa parisuhteista perhe-elämän myllerryksessä, väsymyksestä pikkulapsiarjessa, satuttavista somekommenteista sekä omasta hyvinvoinnista äitinä. Yhtä lailla keskiöön nousevat omien lasten, perheen ja odotuksen parissa koetut onnenhetket, joihin samassa tilanteessa elävien on helppo samaistua.

Gossip Moms Suomi -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa 1. marraskuuta Discovery+-palvelussa.

Lue myös: Henna Kalinainen hankki silikonirinnat, vaikka tiesi, ettei pystyisi maksamaan velkaa takaisin

Lue myös: Henna Kalinainen suuttui Jarkko-puolisolleen kosteissa bileissä ja ilta meni täysin pilalle - "V*tutuskäyrä nousi"

Kilpailut

Uusimmat