Kuva: Laura Kiuru

Henna Kalinainen suuttui Jarkko-puolisolleen kosteissa bileissä ja ilta meni täysin pilalle - "V*tutuskäyrä nousi"

14.10.2022 09:15 - Iiro Myllymäki

Kalinainen kertoo Mamma Mia -podcastissa, että hänen miesystävänsä äkillinen katoaminen sai hänen sappensa kiehumaan juhlissa.

Mamma Mia -podcastin tuoreimmassa jaksossa Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen kertovat rehellisesti, millainen ilta heillä oli Seiska-lehden 30-vuotisjuhlissa Helsingissä. Kaksikko tekee heti selväksi, että ilta ei mennyt aivan putkeen. He lähtivät juhliin yhdessä Kalinaisen kumppanin Jarkon kanssa, ja kostea ilta oli alkanut mukavasti etkojen merkeissä podcast-nauhoituksissa. Itse juhlapaikalla ilo kuitenkin loppui lyhyeen.

- Se koko ilta meni ihan vihkoon, Kalinainen sanoo.

Karjalainen paljastaa, että koko ilta alkoi sillä, että he törmäsivät bilepaikan ulkopuolella Kalinaisen ex-aviomieheen Antti Kurhiseen. Kalinainen kertoo, että Kurhinen toivotti kolmikon hyväntuulisesti sisään.

- Onneksi mieheni on väleissä hänen kanssaan. Olemme kerran sattuneet samaan taksiin hänen kanssaan, Kalinainen sanoo.

Vilma Karjalainen ja Henna Kalinainen vetävät Mamma Mia -podcastia. (kuva: Laura Kiuru)

Ensin ilta sujui mukavissa tunnelmissa, ja Kalinainen esimerkiksi esitteli Jarkon Frederikille ja pari vietti aikaa lääkäri Pippa Laukan kanssa. Ilta sai kuitenkin ikävän käänteen, joka määritteli koko loppuillan suunnan Kalinaiselle, hänen puolisolleen ja Karjalaiselle. Kalinainen suuttui miesystävälleen, joka lähti tupakalle sanomatta siitä hänelle mitään. Kalinainen koki tilanteen tökerönä katoamistemppuna.

- Loppuilta meni aivan vituiksi. Olin masentunut, surullinen ja mökötin.

Kalinainen loukkaantui miehensä katoamisesta, eikä pariskunta nähnyt toisiaan pitkään aikaan juhlissa. Karjalainen yritti tyynnytellä ystäväänsä ja sanoa, ettei tilanne ole niin dramaattinen, mutta turhaan.

- Vitutuskäyrä nousi erittäin korkealle, Kalinainen toteaa.

Jälkikäteen Kalinainenkin on tajunnut ylireagoineensa. Hän kokee, että pilasi myös Karjalaisen illan omalla reagoinnillaan ja huonotuulisuudellaan.

Uhittelua turpiinvedolla

Illan aikana Kalinainen palasi myös Antti Kurhisen seuraan ja päätyi poseeraamaan kuvaajalle yhdessä hänen kanssaan. Kuva julkaistiin Seiskan sivuilla.

- Oli vähän selittelemistä, kun olimme Jarkon kanssa erikseen koko illan. Sitten pam, seuraavana päivänä ”Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen sokkikuva” julkaistaan, Kalinainen nauraa.

Vilma Karjalainen kertoo podcastissa yrittäneensä ensin selvittää Kalinaisen ja Jarkon välejä ja puhua molemmille osapuolille. Lopulta hän ei enää jaksanut yrittää ja päätyi juttelemaan muiden juhlavieraiden kanssa. Kalinaista harmittaa, että Jarkko ei tullut aloitteellisesti hänen seuraansa.

- Minua vitutti, että hän ei voinut itse tulla siihen. Hän ei koko iltana etsinyt minua. Hän olisi kyllä löytänyt minut, jos olisi halunnut. Hänen olisi pitänyt tulla sanomaan prinsessalle, että ”haluan olla kanssasi ja jatketaan iltaa”. Mutta se oli minun syyni, Kalinainen sanoo.

Lopulta Jarkko saapui Kalinaisen seuraan, kun Kalinainen jutteli nimeltä mainitsemattomalle Solar Filmsin pomolle. Kalinainen paljastaa, että Jarkko alkoi uhitella hänen miespuoliselle juttelukumppanilleen ja kysyi, ”haluatko turpaan”.

- Hän oli raivokas, koska hän ajatteli vain, että juttelen jonkun toisen miehen kanssa, Kalinainen kertoo.

Pariskunnan loppuilta oli sovinnollisempi sen jälkeen, kun he lähtivät muihin baareihin Seiskan juhlista. Mamma Mia -jaksosta voit kuulla myös, millaisia kohtaamisia kaksikolla oli esimerkiksi Teuvo Lomanin ja Frederikin kanssa illan aikana. Jakson pääsee kuuntelemaan alta tai Podplaysta.

Lue myös: Henna Kalinaisen Jarkko-puoliso harvinaisessa haastattelussa - pariskunta puhuu avoimesti suhteestaan

Lue myös: Alkoholi oli osa Henna Kalinaisen elämää - tuoppi aamuyhdeksältä toi helpotusta ahdistukseen

Voice.fi ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat