Kuva: Laura Kiuru

Henna Kalinainen hankki silikonirinnat, vaikka tiesi, ettei pystyisi maksamaan velkaa takaisin

02.10.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähdet kertovat huikentelevaisesta nuoruudestaan, joka kustannettiin enemmän ja vähemmän lainarahalla.

Tosi-tv-tähdet Henna Kalinainen, 32, ja Vilma Karjalainen, 28, keskustelevat tuoreessa Mamma Mia -podcastin jaksossa velkaantumisesta. Molemmilla on kokemusta rahavaikeuksista ja ulosoton asiakkaana olemisesta. Karjalainen kertoo jaksossa saaneensa velkansa maksettua. Kalinaisella sen sijaan on prosessi vielä kesken, vaikka velkaansa säännöllisesti lyhentääkin.

Kalinainen kertoo jaksossa, että kun hän tiesi velkaantuneensa niin pahasti, ettei pystyisi maksamaan velkojaan, hän otti vielä yhden lainan. Usean tuhannen euron lainalla hän kustansi itselleen silikonirinnat.

- Tiesin, että mulla on luottotiedot menossa. Laitoin 3000 euron lainahakemuksen, koska haaveilin silikoneista, Kalinainen kertoo.

- Ostin mun ekat tissit sillä lainalla, josta tiesin, etten tulisi koskaan maksamaan sitä takaisin, tosi-tv-tähti tunnustaa jaksossa.

Pikavippejä 18-vuotissyntymäpäivänä

Karjalainen kertoo menettäneensä luottotietonsa samana vuonna, kun tuli täysi-ikäiseksi. Hän kertoo jaksossa ottaneensa 18-vuotissyntymäpäivänään useita pikavippejä.

Kalinainen tenttaa Karjalaiselta, että miten tämä aikoi maksaa ottamansa lainat takaisin, vai oliko naisella aikomustakaan hoitaa ottamaansa velkaa. Mitä ilmeisimmin aikomusta ei ollut.

- Toi on aika härski tarina, Kalinainen kommentoi kollegansa silloista toimintaa.

Karjalainen kertoo, ettei hänellä ollut paljoa rahaa nuorena. Hän oli järkeillyt tuolloin itselleen, että hän haluaisi nauttia nuoruudestaan, eikä se onnistuisi ilman rahaa.

- Oh my God, mikä ajatus, Kalinainen naurahtaa.

Karjalainen avaa kuitenkin tilannettaan lisää. Hän kertoo työskennellessään nuorena hyväpalkkaisessa myyntityössä, joka vaihtui pestiin pikaruokalassa. Tämän myötä myös tulotaso laski, mutta Karjalainen kertoo olleensa tottunut korkeampaan tulotasoon ja sen mahdollistamaan elämäntyyliin.

Hän kertoo ajatelleensa, että pystyisi maksamaan laskunsa kunnialla.

Toisin kuitenkin kävi.

Kuuntele koko jakso alta sekä Podplaysta.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 15.4.2022.

Lue myös: Henna Kalinainen tunnustaa myyneensä häpykarvojaan - 'Enää en olisi valmis tekemään mitä tahansa'

Lue myös: Tosi-tv-tähti peilaili intiimialueitaan synnytyksen jälkeen - "Se oli kuin onnettomuuden jäljiltä!"

Lue myös: Tosi-tv-tähti harrasti vahingossa seksiä ystävänsä puolison kanssa - asia valkeni seuraavana aamuna

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat