Kuva: AOP

Justin Timberlake ja Jessica Biel 10 vuotta naimisissa - ihanien yhteiskuvien kavalkadi someen

20.10.2022 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pariskunta ylistää toinen toistaan sosiaalisessa mediassa.

Poptähti Justin Timberlake, 41, on juhlistanut 10-vuotishääpäivää näyttelijä Jessica Bielin, 40, kanssa. Virstanpylvään kunniaksi Timberlake on jakanut suloisia yhteiskuvia ja -videoita pariskunnasta someen. Pari meni naimisiin 19. lokakuuta 2012.

”10 vuotta ei ole tarpeeksi! Teet minusta paremman aviomiehen ja isän joka päivä! Rakastan sinua niin paljon, sinä kaunis ihminen!” Timberlake kirjoittaa.

Jaettujen kuvien ja videoiden joukossa on muun muassa suloinen pätkä, jossa pari luo uudelleen tunnetun pastansyöntikohtauksen Kaunotar ja kulkuri -animaatioelokuvasta. Mukana on myös tuore kuva avioparista Pariisin muotiviikoilla viime kesältä. Kuvat ja videot pääset katsomaan alla olevasta päivityksestä. Seuraavaan kuvaan tai videoon pääset oikealla näkyvästä nuolesta. Jos upotus ei näy, näet julkaisun tästä linkistä.

Myös Jessica Biel on jakanut oman päivityksensä vuosipäivän kunniaksi. Myös hän on julkaissut useita yhteiskuvia pariskunnan avioliiton varrelta.

”Kanssasi naimisissa oleminen on elämän mittainen seikkailu!” Biel kirjoittaa kuvatekstissä ja vannoo rakkauttaan.

Bielin päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Timberlakella ja Bielillä on kaksi yhteistä lasta. Parin liitto ei ole ollut pelkkää onnea ja auvoa. He joutuivat kohun keskelle sen jälkeen, kun Timberlake oli kuvattu käsi kädessä Palmer-elokuvan näyttelijäkollegansa kanssa illanvietossa vuonna 2019. Tästä syntyi epäilyksiä pariskunnan avioliiton tilasta. Lopulta Timberlake pyysi käytöstään anteeksi.

”Muutama viikko sitten osoitin voimakasta puutteellisuutta arviointikyvyssäni. Haluan kuitenkin tarkentaa, että mitään ei tapahtunut minun ja kollegani välillä”, Timberlake kirjoitti pahoittelupäivityksessään.

Hän lisäsi katuvansa käytöstään ja selitti toimintaansa liialla alkoholin juomisella kyseisenä iltana.

Lue myös: Justin Timberlaken kömpelö esiintyminen synnytti viraalihitin - artisti pahoittelee

Lue myös: Justin Timberlake ja Jessica Biel varjelevat lapsia julkisuudelta - jakoivat kuitenkin harvinaisia kuvia

Lähteet: People, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat